Veldsink-De Wolden in Ruinen

  • 0522 - 47 25 28
  • Westerstaat 54, 7963 BD
  • Vandaag open van 09.00 - 16.00
De omgeving van Hypotheek & Assurantiehuis West-Drenthe BV, RegioBank in Dwingeloo
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Hypotheek & AssurantieHuis in Dwingeloo, uw vertrouwde adres voor uw hypotheek, verzekeringen en bankzaken. Bij ons staat persoonlijke aandacht altijd op nummer 1, want het is gewoon fijn om uw financiële zaken te regelen met iemand die u écht kent.
Jan Bouwmeester

Jan Bouwmeester

Financieel adviseur
Aafke Schipper

Aafke Schipper

Algemeen medewerker

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4397

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.