Veldsink-Den Hartog in IJsselstein

  • 030 - 303 97 33
  • Weidstraat 9, 3401 DL
  • Vandaag open van 08.30 - 17.00
De omgeving van Den Hartog Verzekeringen B.V., RegioBank in IJsselstein

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Welkom bij Veldsink Den Hartog. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in IJsselstein. Bij ons heeft u al uw bankzaken onder één dak. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze Mobiel Bankieren app. Daarnaast staan wij voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.
Nicolette van Dam

Nicolette van Dam

Adviseur Bankzaken
Janet Willemse

Janet Willemse

Adviseur Bankzaken
Kim Lens – Wernert

Kim Lens – Wernert

Adviseur Bankzaken
Team van Den Hartog Verzekeringen B.V.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4946

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.