Veldsink - Prinsen in Sint-Michielsgestel

  • 073 - 503 39 99
  • Petrus Dondersplein 10, 5271 AA
  • Vandaag open van 09.00 - 17.00
De omgeving van Veldsink-Prinsen, RegioBank in Sint-Michielsgestel

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Welkom bij Veldsink-Prinsen. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Sint-Michielsgestel. Bij ons heeft u al uw bankzaken onder één dak. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze Mobiel Bankieren app. Daarnaast staan wij voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.
Tessa Steenbakkers

Tessa Steenbakkers

Financieel adviseur
Jolanda Goedmakers

Jolanda Goedmakers

Financieel adviseur
Team van Veldsink-Prinsen

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4396

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.