Vranken & Partners in Sint Joost

  • 0475 - 41 15 11
  • Kantstraat 13, 6111 AH
  • Vandaag gesloten

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Welkom bij Vranken & Partners. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Sint Joost. Bij ons heeft u al uw bankzaken onder één dak. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze Mobiel Bankieren app. Daarnaast staan wij voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.
Diana Vranken

Diana Vranken

Eigenaar, Adviseur bankzaken en Verzekeringsspecialist
Magna Bedaf

Magna Bedaf

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Team Vranken en Partners

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4313

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.