Wieringa Adviesgroep in Amersfoort

  • 033 - 462 30 00
  • t Zand 6, 3811 GC
  • Vandaag open van 09.30 - 16.30
De omgeving van Wieringa Adviesgroep, RegioBank in Amersfoort

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Bij ons bent u écht klant, zoals u dat ook mag verwachten. Eén vertrouwd adres voor al uw vragen op financieel gebied. Welkom!

Ook wij doen er graag alles aan om te voorkomen dat het coronavirus zich verder verspreidt. Daarom kan het zijn dat u voor een dichte deur staat. Wilt u een afspraak maken of kunnen wij u telefonisch helpen? Bel of mail ons dan. We helpen u graag. Hopelijk tot snel!

Jan  Niezen

Jan Niezen

Adj. Directeur Wieringa Adviesgroep
Huseyin  Cakmak

Huseyin Cakmak

Medewerker binnendienst
Sarina  van der Wardt-Wieringa

Sarina van der Wardt-Wieringa

Hypotheek adviseur
RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4024

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.