Wiertz & Fanchamps Assurantien in Wijlre

  • 043 - 459 14 32
  • Valkenburgerweg 3, 6321 GA
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Wiertz & Fanchamps Assurantien, RegioBank in Wijlre
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Een assurantiekantoor zoals een assurantiekantoor hoort te zijn. We helpen u snel, maar altijd met voldoende tijd en geduld. Professioneel maar ook persoonlijk. Dat is Wiertz & Fanchamps Assurantiën, waar u terecht kunt voor uw hypotheek, verzekeringen en bankzaken.
Jean Wiertz

Jean Wiertz

Eigenaar
Désirée  Hupperichs

Désirée Hupperichs

Receptie en bankzaken
Danny  de Vries

Danny de Vries

Particuliere en zakelijke schadeverzekeringen

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Wiertz & Fanchamps Assurantien

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4320

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.