Witte-Boussen Kanaalzone in Sluiskil

  • 0115 - 47 16 91
  • Minister Lelyplein 18, 4541 EA
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30 en 13.00 - 17.00
De omgeving van Witte-Boussen Kanaalzone, RegioBank in Sluiskil
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Witte-Boussen is na vele jaren een echt begrip in de regio Zeeland. Met ons totaalpakket ontzorgen wij zowel de particuliere als de zakelijke klant. Wij zijn uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Sluiskil.
Vivian  Freijzer

Vivian Freijzer

Filiaal manager
Renate Warnier

Renate Warnier

Commercieel medewerker binnendienst

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4632

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.