kinderen scheppen

Doe ook mee

Een buurt waar mensen elkaar gemakkelijk kunnen ontmoeten, elkaar kennen en helpen. Dat is een fijne buurt en dat wil RegioBank voor al haar klanten. Samen kunnen we daarvoor zorgen. Wij inspireren u met voorbeelden uit dorpen en kleine steden uit heel Nederland en helpen initiatiefnemers. Doet u ook mee voor uw buurt?

Buurtartikelen

Met VoordeBuurt willen wij het hart van uw buurt weer laten kloppen.

RegioBank. Uw bank dichtbij.

Samen voor de buurt

RegioBank is gevestigd in 500 dorpen en kleine steden door heel Nederland. Onze Zelfstandig Adviseurs zijn bekenden in de buurt. Ondernemers met hart voor de regio. Zij kennen de klanten persoonlijk en nemen de tijd. Dat is sociaal en mensgericht bankieren en dat vinden wij belangrijk. Niet alleen op kantoor maar ook voor de buurt met activiteiten. Lees er meer over en vraag er naar bij uw Adviseur.

Zoek een Adviseur

VoordeBuurt fonds van start

In juni gaan we van start met het VoordeBuurt Fonds. RegioBank Adviseurs uit een aantal geselecteerde plaatsen gaan op zoek naar buurtinitiatiefnemers die hun buurt sociaal vitaler willen maken. Initiatiefnemers krijgen naast financiĆ«le ondersteuning een inzamelingsplatform waarmee ze lokaal het initiatief kunnen promoten en geld ophalen.  

Informatie VoordeBuurt Fonds

Collecteer voor lokale verenigingen en stichtingen

Jaarlijks organiseert het Oranje Fonds een bijzondere collecte voor en door lokale verenigingen en stichtingen. De helft van het geld mag de collecterende organisatie zelf besteden. Een mooie manier dus om extra geld op te halen. Bij RegioBank wordt het geld prettig en veilig ingeleverd. Zo helpen ook wij een handje mee.

Informatie Oranje Fonds Collecte