Producten

De optie op deze pagina geldt voor onderstaande producten:

Wereldpas en pin

Klanten met een zakelijke betaalrekening bij RegioBank kunnen een Wereldpas aanvragen. Met deze pinpas kunt u wereldwijd veilig en gemakkelijk geld opnemen bij geldautomaten en betalen in winkels. Met de pas kunt u ook contactloos betalen. In Nederland kunt u met de Wereldpas contant geld opnemen bij geldautomaten van SNS Bank en alle andere banken.

Limieten op de Wereldpas

Voor geld opnemen en het doen van betalingen zijn maximum bedragen per dag vastgesteld. Die staan in het overzicht hieronder. Staat u voor een grote aankoop, en heeft u meer nodig dan de genoemde bedragen? Dan is het handig om de betaallimiet op uw Wereldpas voor 1 dag te verhogen. U kunt dan tijdelijk een groter bedrag pinnen bij een betaalautomaat in de winkel, of meer geld opnemen uit de SNS Geldautomaat. Een tijdelijke verhoging van de limiet op uw Wereldpas regelt u via uw Zelfstandig Adviseur bij RegioBank. Vraag dit op tijd aan, minimaal 2 werkdagen voordat u het nodig heeft.

In Nederland

Waar opnemen

Standaard limiet

Maximale tijdelijke limiet

Bij geldautomaten SNS Bank

€ 1.000

€ 5.000

Bij geldautomaten overige banken

€ 1.000

n.v.t.

In winkels

€ 2.500

€ 25.000

In het buitenland

Waar opnemen

Standaard limiet

Maximale tijdelijke limiet

Bij geldautomaten

€ 500

n.v.t.

In winkels met pincode

€ 750

€ 1.500

In winkels met handtekening

€ 500

n.v.t.

Automaten buitenland totaal*

€ 1.250

€ 2.000

* Totaalbedrag bij geldautomaten en betalingen bij betaalautomaten in het buitenland per dag.

Pinnen bij een geldautomaat in het buitenland

Pinnen buiten Europa staat standaard uit voor de meeste Wereldpassen. Gaat u op reis naar een land buiten Europa? Dan regelt u heel gemakkelijk dat u daar gewoon kunt pinnen en betalen. Bel naar 0031 30 21 96 870, dan zetten we pinnen buiten Europa direct voor u aan. Na 6 weken gaat pinnen buiten Europa automatisch weer uit.

Heeft u pinnen buiten Europa aangezet? Dan kunt u pinnen bij een geld- of betaalautomaat met hetzelfde logo als op uw Wereldpas staat.

Verlies of diefstal van uw bankpas

In Nederland
Is uw Wereldpas gestolen of heeft u hem verloren in Nederland? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de bankpassenmeldcentrale om misbruik te voorkomen. U belt hiervoor naar 0800 - 03 13.

In het buitenland
Bent u uw Wereldpas kwijtgeraakt in het buitenland? Bel dan naar +31 88 385 53 72. Uw pas wordt dan onmiddellijk geblokkeerd.

Heeft u op dat moment geen andere mogelijkheden meer om aan geld te komen? Bel dan 0031 30 - 219 6870 (24 uur per dag bereikbaar) en vraag Emergency cash aan. Dat is een gratis service van RegioBank waarmee wij contant geld voor u regelen in geval van nood in het buitenland.

Beschadiging van uw Wereldpas

Is uw Wereldpas beschadigd en wilt u een nieuwe aanvragen? Neem dan contact op met uw Zelfstandig Adviseur.