Het verhaal van Mark

Cafetaria-eigenaar Mark Pollaert uit het Limburgse Posterholt begon in de coronacrisis met een bezorgdienst. 'Niet achterom kijken, maar gewoon vooruit! Ik zou anders nooit begonnen zijn met een bezorgdienst.'

Limburgse frites thuis bezorgd

Ondernemer Mark Pollaert uit Limburgs Posterholt is eigenaar van twee cafetaria's -Eethoek De Donck en Eethoek De Lindeboom- welke hij runt samen met zijn compagnon en zwager Ed van de Ven. Toen de eerste lockdown in de coronacrisis werd aangekondigd zaten ze met hun handen in het haar. Maar bij de pakken neer zitten was geen optie. Ze besloten de deuren te sluiten voor twee weken om te inventariseren wat er nodig zou zijn om toch door te kunnen gaan. Al snel ontstond het idee om te gaan bezorgen. Eerst met eigen auto’s maar kort daarna werden er twee bezorgauto's aangeschaft. Ook het kassasysteem ging op de schop, dat werkte niet goed met de nieuwe manier van werken.

Creativiteit, positiviteit en focus

“Het grootste succes is eigenlijk positief blijven en gewoon bezorgen”. Ook voor Mark leidde de coronacrisis tot creativiteit: “Corona heeft ons wakker gemaakt om creatief te zijn en te blijven, anders zou ik nooit zijn begonnen met onze bezorgdienst." De grootste uitdaging is goed personeel vinden. Veel personeelsleden zijn uitgeweken naar andere sectoren omdat de horeca grotendeels stil viel.

Onze adviseurs helpen u graag

Heeft u ook een goed idee om uw bedrijf te laten groeien? Uw Zelfstandig Adviseur, bij u in de buurt, staat voor u klaar om samen te bekijken hoe u uw ondernemersdromen kunt waarmaken. Of u nu droomt van een eigen bedrijfspand of bijvoorbeeld extra financiële ruimte nodig heeft om uw assortiment uit te breiden.

Maak vrijblijvend een afspraak Ontdek onze financieringsmogelijkheden