Het verhaal van Jan

Ondernemer Jan van de Scheur uit het Betuwse Ochten is meubelmaker en eigenaar van Nostalgisch Wonen. 'Handen in de zakken? Dat doen we hier eigenlijk niet.'

Meebewegen en vooruit blijven kijken

De nuchtere meubelmaker, voorheen hovenier, liet zich in korte tijd bijscholen tot online marketingexpert, om goed opdrachtgeverschap te bieden aan het bedrijf dat zijn webshop ontwierp en de vindbaarheid daarvan optimaliseerde. "Het gaat er vooral om dat je bereid bent mee te bewegen, je klant goed blijft kennen, met de beste mensen samenwerkt en vooruit blijft kijken. Wij hoeven niet enorm te groeien, we willen alleen de kwaliteit en het maatwerk blijven bieden zoals onze klanten van ons gewend zijn."

Op die manier had Jan tijdens de coronacrisis wel last van angsten, maar dan vooral over de gezondheid van zijn naasten. Wat betreft de jaaromzet gaat het Jan en zijn vrouw, die mede-eigenaar is van Nostalgisch Wonen, goed af.

Onze adviseurs helpen u graag

Uw Zelfstandig Adviseur, bij u in de buurt, staat voor u klaar om samen te bekijken hoe u uw ondernemersdromen kunt waarmaken. Heeft u bijvoorbeeld tijdelijk wat extra financiele ruimte nodig, dan bent u misschien geholpen met ons Rekening-courant Krediet. Uw persoonlijke adviseur bij u in de buurt denkt graag met u mee.

Maak vrijblijvend een afspraak Meer over het Rekening-courant Krediet