Boekhoudkoppeling met Mijn RegioBank Zakelijk

Internetbankieren_zakelijk_1200

De administratie is voor veel ondernemers niet de meest favoriete klus. Met een online boekhoudprogramma maakt u het zichzelf al een stuk makkelijker. En het scheelt nog meer tijd en werk als u dit programma koppelt aan uw zakelijke rekening van RegioBank.

De voordelen van een online boekhoudprogramma

  • Meer overzicht: u heeft al uw facturen, betalingen, bonnetjes en offertes op één plek en u kunt vanaf uw laptop of smartphone overal bij. Ook onderweg.

  • Meer inzicht: op het dashboard ziet u meteen uw omzet, kosten, balans of winst- en verliesrekening.
  • De aangifte is zo gedaan: sommige programma’s zetten de aangifte voor u klaar, zodat u hem met een druk op de knop indient bij de Belastingdienst.
  • De accountant kan meekijken: u kunt uw boekhouder toegang geven, zodat hij of zij kan controleren of u alles goed heeft ingevoerd. Minder kans op fouten dus! 

Boekhoudprogramma koppelen aan uw bankrekening

Nog een voordeel van een online boekhoudprogramma: u kunt heel eenvoudig uw zakelijke rekening koppelen. Alle zakelijke transacties worden dan automatisch verwerkt in uw boekhouding. Zo heeft u altijd een up-to-date overzicht op een centrale plek.

Koppeling boekhoudpakket met Mijn RegioBank Zakelijk

Steeds meer boekhoudpakketten kunnen de koppeling maken met Mijn RegioBank Zakelijk. Dankzij die boekhoudkoppeling staan altijd de juiste en meest recente gegevens in uw administratie. Met deze boekhoudpakketten kunt u al een koppeling maken: Bizcuit, Jorrt, Minox, MoneyMonk SilvaSoft.

Zit uw boekhoudpakket er niet bij? Dan kunt u ook dagelijks of maandelijks het MT940-bestand downloaden en weer uploaden in uw boekhoudpakket.

Zo werkt de boekhoudkoppeling met Mijn RegioBank Zakelijk

Delen via