Vier redenen voor een zakelijke creditcard

Zakelijke Creditcard_1200x628

Als ondernemer heeft u vast een zakelijke rekening. Een zakelijke creditcard daarbij helpt u uw uitgaven gescheiden te houden. En bespaart kosten en verschaft u hoognodige veiligheid. Lees hier waarom.

Helder en efficiënt

Vliegtickets boeken, een nieuwe laptop kopen of kantoormeubilair bestellen – voor ondernemers is een creditcard praktisch . Maar als u uw persoonlijke creditcard gebruikt, lopen zakelijk en privé door elkaar. Dat maakt uw boekhouding een stuk complexer. Welke aankoop was nou voor de zaak, en welke niet? Die hele puzzel zorgt voor extra werk en dus kosten. Een zakelijke creditcard bespaart u gedoe, en geeft helder inzicht in uw uitgaven.

Veilig online

Juist bij aankopen op het internet kunt u vaak niet om een creditcard heen. Op de digitale marktplaats kan er van alles misgaan. Zoals een online retailer die uw bureaustoelen ‘vergeet te leveren’, of ze beschadigd naar u opstuurt. Met een zakelijke creditcard heeft u in de meeste gevallen aflevergarantie en zijn uw aankopen vaak 180 dagen verzekerd. En wilt u online adverteren op bijvoorbeeld Google, Facebook of Instagram? Ook dan is een creditcard handig.

Veilig werken

Heeft u personeel dat inkopen voor u doet? Dan is een extra zakelijke creditcard echt handig. Het is namelijk wel zo veilig als derden uw privé creditcard niet gebruiken of ermee rondlopen. Of het geld moeten voorschieten. Ook hier is het dus een goed idee om zakelijk en privé gescheiden te houden. U bent met een zakelijke creditcard trouwens ook vaak verzekerd tegen misbruik door medewerkers.

Veilig onderweg

Onderneemt u in het buitenland? Dan kunt u met uw creditcard overal ter wereld betalen. En mocht het tijdens een zakenreis tegenzitten, dan krijgt u dankzij de bijbehorende aanvullende reisverzekering hulp bij pech onderweg. Bijvoorbeeld als uw vlucht of bagage vertraagd is, u plotseling ziek wordt of betrokken raakt bij een ongeval. Zo staat u er niet alleen voor.

Lees meer over Creditcard Zakelijk

Delen via