Voorraad financieren: zo doet u dat

Een medewerkster achter de balie

Als ondernemer heeft u soms nét dat beetje extra financiële ruimte nodig. U wilt uw eventuele productvoorraad op orde houden of de betaaltermijn van uw openstaande facturen overbruggen. Met een Rekening-courant Krediet krijgt u die financiële ruimte. Hoe dat precies werkt, leggen wij in dit artikel uit.

Wat is het Rekening-courant Krediet?

Een Rekening-courant Krediet is eigenlijk een mooi woord voor ‘rood staan’. Het kan net even dat kleine steuntje zijn dat uw onderneming vooruithelpt. U kunt voorraad voorfinancieren of lange betaaltermijnen overbruggen. Groeit uw bedrijf? Dan groeit het Rekening-Courant Krediet met u mee. Bij RegioBank kunt u tot een afgesproken bedrag rood staan op uw zakelijke rekening.  

Altijd krediet

U gebruikt de rekening net als uw gewone rekeningen. Dat betekent dat u bedragen kunt opnemen en weer terugstorten. We bespreken vooraf met u hoeveel u rood mag staan. De maximale kredietlimiet bij RegioBank is € 50.000. Heeft u minder krediet nodig? Dan kan de limiet omlaag. En als u helemaal geen extra krediet meer nodig heeft, dan kunt u uw Rekening-courant Krediet dagelijks kosteloos opzeggen.

Contact

Uw lokale Zelfstandig Adviseur is nauw betrokken bij u en uw bedrijf. We weten wat er in de regio speelt en hebben daardoor aan een half woord genoeg. Bent u geïnteresseerd in het Rekening-courant Krediet? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. We helpen u graag bij het realiseren van uw plannen. Hieronder vindt u een lijst met Zelfstandig Adviseurs die dit product aanbieden.

Vind een adviseur

Delen via