Combi Contract mobiel bankieren zakelijk

Heeft u met ons de Overeenkomst Gecombineerd gebruik Internet Bankieren ZZP – Particulier gesloten (Combi Contract)? Dat betekent dat u wanneer u gaat internetbankieren zowel uw ZZP rekeningen als uw particuliere rekeningen bij elkaar ziet staan. Dat kan helaas niet in onze app. U kunt de app alleen gebruiken als u uw Combi Contract splitst naar twee contracten voor internetbankieren: een contract voor uw particuliere rekeningen en een contract voor uw zakelijke rekeningen.

Kiest u voor het gebruiken van de app? Dan moet u uw Combi Contract splitsen. Neem dan contact op met uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Hij regelt het voor u. Na het splitsen van uw Combi Contract gebruikt u voor uw particuliere en zakelijke rekeningen in het vervolg twee verschillende digipassen. En logt u apart in voor Mijn RegioBank en Mijn RegioBank Zakelijk.

Kiest u voor het gecombineerde overzicht van uw particuliere en zakelijke rekeningen? Dan kunt u de app niet gebruiken en u hoeft niets te doen.

Is uw Combi Contract eenmaal gesplitst? Dan kunt u de app gebruiken voor zowel uw particuliere als uw zakelijke rekeningen. U wisselt binnen de app heel eenvoudig tussen uw particuliere en zakelijke rekeningen.

Heeft u nog een vraag?

Of ga naar de servicepagina