Boekhoudpakket koppelen

Koppel Mijn RegioBank Zakelijk aan je boekhoudpakket

Met een automatische koppeling tussen je bankrekening en boekhoudpakket heb je altijd de juiste gegevens in je boekhouding. Met steeds meer boekhoudpakketten kun je deze koppeling maken.

Met deze boekhoudpakketten kun je koppelen

 • Exact
 • SilvaSoft (via bankkoppeling Bizcuit)
 • Minox (via bankkoppeling Bizcuit)
 • MoneyMonk
 • Jorrt
 • Snelstart
 • MoneyBird (via bankkoppeling Ponto)
 • Informer (via bankkoppeling Ponto)
 • e-Boekhouden.nl
 • Visma

Bizcuit app voor koppelen zakelijke rekening en boekhoudpakket

Staat je boekhoudpakket hier (nog) niet tussen? In de Bizcuit app koppel je jouw zakelijke rekening bij RegioBank en je boekhoudpakket.

Meer over de Bizcuit app

  Voordelen van een online boekhoudprogramma

  Naast het feit dat je eenvoudig je zakelijke rekening kunt koppelen, zodat je zakelijke transacties automatisch worden verwerkt in je boekhouding, zijn er meer voordelen:

  • Meer overzicht: je hebt al je facturen, betalingen, bonnetjes en offertes op 1 plek en je kunt vanaf je laptop of mobiel overal en altijd bij.
  • Meer inzicht: op het dashboard zie je meteen je omzet, kosten, balans of winst- en verliesrekening.
  • Voorkom fouten doordat je gebruikmaakt van een geautomatiseerd proces, voorkom je fouten in je boekhouding
  • De accountant kan meekijken: je kunt je boekhouder toegang geven, zodat hij of zij kan controleren of je alles goed hebt ingevoerd. Minder kans op fouten dus.
  • De aangifte is zo gedaan: sommige programma’s zetten de aangifte voor je klaar, zodat je hem met een druk op de knop indient bij de Belastingdienst.

   Vragen over het koppelen van een boekhoudpakket

   Hoe werkt het?

   Je geeft als eigenaar van de zakelijke rekening toestemming om je rekeninggegevens met de aanbieder van het boekhoudpakket te delen. De toestemming geldt steeds voor maximaal 180 dagen. Je regelt deze toestemming in Mijn RegioBank Zakelijk > Instellingen > Ondersteuning > Toegang andere partijen. Of in de RegioBank app via Zelf regelen > Veiligheid en toegang > Toegang andere partijen. Kies daar de zakelijke betaalrekening waar je de toegang voor wilt aanzetten.

   Hoe koppel ik mijn boekhoudpakket aan mijn zakelijke rekening?

   Kijk bij de instellingen of in de handleiding van je boekhoudpakket hoe je de koppeling maakt. Lukt het op die manier niet? Neem dan contact op met de leverancier.

   Wat zijn de kosten?

   Voor de koppeling betaal je geen extra kosten aan ons. De aanbieder van het boekhoudpakket kan wel kosten in rekening brengen voor de bankkoppeling.

   Bij welke zakelijke rekening kan dit?

   De koppeling met je boekhoudpakket kan met iedere zakelijke rekening van RegioBank.

   Kan ik de boekhoudkoppeling ook weer stoppen?

   Wil je je boekhoudpakket niet langer koppelen aan Mijn RegioBank Zakelijk? Trek dan de toestemming hiervoor in. Je regelt dit eenvoudig zelf in Mijn RegioBank Zakelijk > Instellingen > Ondersteuning > Toegang andere partijen. Of in de RegioBank app via Zelf regelen > Veiligheid en toegang > Toegang andere partijen. Als je het boekhoudpakket geen toegang meer geeft, dan kan de leverancier geen rekeninggegevens meer ophalen of individuele betalingen initiëren.

   Is je boekhoudpakket (nog) niet aangesloten op Mijn RegioBank Zakelijk?

   Staat je boekhoudpakket (nog) niet in de bovenstaande lijst met te koppelen boekhoudpakketten? Dan kun je ook kiezen voor de Bizcuit app. In de Bizcuit app koppel je jouw zakelijke rekening bij RegioBank en je boekhoudpakket.

   Alternatief: downloaden en uploaden met MT940 of CAMT.053

   Een ander alternatief is dat je dagelijks of maandelijks het MT940-bestand downloadt en uploadt in je boekhoudpakket. In de informatiewijzer hieronder lees je daar meer over. Let op: het MT940-bestand wordt over een paar maanden vervangen door het CAMT.053-bestand.

   Meer over zakelijk bankieren

   Onze zakelijke betaaloplossingen

   Mijn RegioBank Zakelijk aanvragen

   Jaaroverzichten zakelijk

   Overstappen naar RegioBank