Koppel Mijn RegioBank Zakelijk aan uw boekhoudpakket

Met een automatische koppeling tussen uw bankrekening en boekhoudpakket heeft u altijd de juiste gegevens in uw boekhouding. Met steeds meer boekhoudpakketten kunt u deze koppeling maken.

Met deze boekhoudpakketten kunt u koppelen

 • Exact (voor als u zelf een overeenkomst heeft met Exact, de koppeling voor accountantskantoren volgt in het 2e of 3e kwartaal)
 • SilvaSoft
 • Minox
 • MoneyMonk
 • Jorrt
 • Snelstart
 • MoneyBird (via bankkoppeling Ponto)

  Staat uw boekhoudpakket hier (nog) niet tussen? Via Bizcuit kunt u ook een koppeling maken tussen uw bankrekening en vrijwel ieder boekhoudpakket.

  Veelgestelde vragen over het koppelen van een boekhoudpakket

  Wat zijn de kosten?

  Voor de koppeling betaalt u geen extra kosten aan ons. De aanbieder van het boekhoudpakket kan wel kosten in rekening brengen voor de bankkoppeling.

  Hoe koppel ik mijn boekhoudpakket aan mijn zakelijke rekening?

  Kijk bij de instellingen of in de handleiding van uw boekhoudpakket hoe u de koppeling maakt. Lukt het op die manier niet? Neem dan contact op met de leverancier.

  Bij welke zakelijke rekening kan dit?

  De koppeling met uw boekhoudpakket kan met iedere zakelijke rekening van RegioBank.

  Hoe werkt het?

  U geeft als eigenaar van de zakelijke rekening toestemming om uw rekeninggegevens met de derde partij te delen. De toestemming geldt steeds voor 90 dagen. U ondertekent met de RegioBank Mobiel Bankieren app of met uw digipas.

  Is uw boekhoudpakket (nog) niet aangesloten op Mijn RegioBank Zakelijk?

  In dat geval kunt u dagelijks of maandelijks het MT940-bestand downloaden en uploaden in uw boekhoudpakket. In deze informatiewijzer leest u daar meer over.

  Meer over zakelijk bankieren

  Onze zakelijke betaaloplossingen

  Mijn RegioBank Zakelijk aanvragen

  Jaaroverzichten zakelijk

  Overstappen naar RegioBank