RegioBank helpt in alle fasen van het ondernemerschap

Wij helpen ondernemers in alle fasen van het ondernemerschap. Ook als het even niet zo goed gaat met uw onderneming.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn zelf ook ondernemer in de buurt. Ze kennen het lokale ondernemersklimaat daarom goed. Als buurtzame bank dragen we graag ons steentje bij om de buurt een nog fijnere plek te maken om te ondernemen. Daarom hebben we een breed palet aan diensten ontwikkeld en werken we samen met het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK).

Waar kunnen we u mee helpen?

  • Starten
  • Sparren
  • Conflictbeheersing
  • Bedrijfsopvolging
  • Schulden

Starten

Wij helpen u bij het starten van een onderneming. Samen met een ondernemerscoach en diverse tools stomen we u klaar om een onderneming succesvol te beginnen.

Sparren

Heeft u een uitdaging waarover u graag eens van gedachten wilt wisselen met een andere ervaren ondernemer? Wij helpen u graag aan een sparringpartner die met u meedenkt en u uitdaagt.

Conflictbeheersing

Er kan een conflict ontstaan met een klant, werknemer, leverancier, aandeelhouder of andere (externe) betrokkenen van de onderneming. Voordat er een juridische procedure wordt gestart, kunt u bij ons ook mediation inschakelen.

Bedrijfsopvolging

Samen met een ondernemerscoach, de kennis en ervaring van het IMK en diverse tools denken wij met u mee om uw onderneming succesvol over te dragen of te herstarten

Schulden

Wij gaan samen met u in zeven stappen van probleem naar oplossing via twee routes: verantwoorde doorstart of gecontroleerde bedrijfsbeƫindiging.