Alternatieven voor zakelijke financiering

Wilt u een zakelijke financiering afsluiten, maar voldoet u niet aan de voorwaarden? Of past onze zakelijke lening niet bij uw situatie? Natuurlijk willen we u toch graag helpen. Daarom geven we u verschillende alternatieven voor zakelijk lenen.

Zakelijke financiering bij RegioBank

Bij RegioBank kunt u een Rekening-courant Krediet of een Bedrijfshypotheek aanvragen. Daarvoor moet u voldoen aan onze voorwaarden. Past een zakelijke financiering van RegioBank niet bij uw situatie? Dan heeft u nog andere opties voor zakelijk lenen.

Goed om te weten: we geven u deze informatie om u te helpen in de zoektocht naar een zakelijke lening. De mogelijkheden en partijen horen niet bij RegioBank en daarom zijn wij niet verantwoordelijk voor deze diensten.

Alternatieven voor zakelijke financiering

Qredits: zakelijke financiering voor startende ondernemers

Past het zakelijke krediet van RegioBank niet bij u, bijvoorbeeld omdat u een startende ondernemer bent? RegioBank heeft een samenwerking met de kredietverstrekker Qredits. Zij bieden zakelijk krediet van maximaal € 250.000 aan startende en bestaande ondernemers.

Voldaan: factuur verkopen

Heeft u snel werkkapitaal nodig voor uw onderneming, maar hebben uw debiteuren een lange betaaltermijn? RegioBank werkt samen met Voldaan. Zij bieden een alternatief om in een financieringsbehoefte te voorzien door het kopen van uw factuur.

Crowdfunding: financiering door investeerders

Bent u op zoek naar financiering voor uw onderneming? Dan kunt u crowdfunding overwegen. Daarbij verzamelt u geld bij investeerders tot u het gewenste bedrag heeft bereikt. Met de investeerders spreekt u een tegenprestatie af. U kunt zelf een crowdfunding starten of investeerders zoeken via een bestaand crowdfundingplatform.

Lees meer over crowdfunding op de website van de branchevereniging Nederland Crowdfunding.

Leasen

Heeft u bedrijfsmiddelen nodig, zoals machines, apparaten of vervoersmiddelen? Maar wilt u deze niet direct aanschaffen? Dan kunt u besluiten om een bedrijfsmiddel te leasen. Daarvoor spreekt u een bedrag af met de leasemaatschappij.

Wilt u een bedrijfsmiddel leasen? Kijk dan eens bij de Nederlandse Vereniging van Leasemaatschappijen.

Wilt u een bedrijfsauto leasen? Bezoek dan de website van deVereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen.

Kredietunies

Bedrijven en/of ondernemers in bepaalde branches of regio's werken soms samen in een kredietunie. Heeft u een bedrijf in dezelfde branche of regio? Dan kunt u bij de kredietunie financiering of coaching aanvragen. De financiering ligt meestal tussen de € 50.000 en € 250.000.

Wilt u meer weten over Kredietunies? Kan kunt u kijken op de website van Kredietunie Nederland.

Team van Den Otter uit Bruchem

Maak een afspraak voor zakelijk advies

Onze adviseurs vertellen u graag meer over de alternatieven voor zakelijke financiering.