Zakelijk krediet bij Qredits

Passen de voorwaarden van ons zakelijk krediet niet bij uw situatie? Dan kunnen wij u doorverwijzen naar andere kredietverstrekkers, zoals Qredits.

Goed om te weten: Qredits is een onafhankelijke kredietverstrekker en zelf verantwoordelijk voor de samenwerking met u. Wij hebben geen invloed op de werkwijze van Qredits.

Een zakelijke lening bij Qredits

Wilt u graag een zakelijk krediet, maar voldoet u niet aan de criteria voor ons Rekening-courant Krediet? Om u toch te helpen, brengen wij u in contact met Qredits. Zij hebben verschillende soorten zakelijk krediet. U kunt een zakelijke lening afsluiten tot €250.000. Samen met hen kunt u kijken wat er mogelijk is. Onze Zelfstandig Adviseurs helpen u om met hen in contact te komen.

Waarom wij doorverwijzen naar Qredits

Qredits is een onafhankelijke en private kredietverstrekker. Qredits heeft net als wij oog voor de wensen van kleinzakelijke ondernemers en kiest ook voor een persoonlijke aanpak. Ze hebben geen winstoogmerk en bieden ook financieringen aan startende ondernemers. Daarom verwijzen wij u graag door naar hen als ons zakelijk krediet niet bij uw situatie past.

Naar de website van Qredits

Andere kredietverstrekkers

Sluit u toch liever een zakelijke lening af bij een andere kredietverstrekker? RegioBank heeft ook een samenwerking met Voldaan.

Hulp van onze adviseurs

Tijdens een afspraak met een Zelfstandig Adviseur bij u in de buurt bespreekt u uw mogelijkheden voor een zakelijk krediet. Uw adviseur helpt u ook met het in contact komen met Qredits.

Maak vrijblijvend een afspraak