Zakelijk krediet bij Qredits

Passen de voorwaarden van ons zakelijke krediet niet bij uw situatie? RegioBank kan je doorverwijzen naar andere kredietverstrekkers, zoals Qredits.

Goed om te weten: Qredits is een onafhankelijke kredietverstrekker en zelf verantwoordelijk voor de samenwerking met u. Wij hebben geen invloed op de werkwijze van Qredits.

Een zakelijke lening bij Qredits

Qredits is een onafhankelijke en private kredietverstrekker. Die heeft net als wij oog voor de wensen van kleine zakelijke ondernemers.

Ondernemers kunnen een zakelijke lening afsluiten tot € 250.000. Qredits kiest voor een persoonlijke aanpak. Ze hebben geen winstoogmerk en bieden ook financieringen aan startende ondernemers.

Naar de website van Qredits

RegioBank en Qredits

Heeft u geen zakelijke rekening bij RegioBank? Of voldoet u niet aan onze criteria voor een zakelijk krediet? Om u toch te helpen, brengen wij u in contact met Qredits. Zij hebben verschillende soorten zakelijk krediet. Samen met hen kunt u kijken wat er mogelijk is.

Andere kredietverstrekkers

Sluit u toch liever een zakelijke lening af bij een andere kredietverstrekker? RegioBank heeft ook een samenwerking met Voldaan.

RegioBank team

Maak een afspraak voor zakelijk advies

Onze adviseurs vertellen u graag meer over de alternatieven voor zakelijke financieringen.