Hoera! Kinderspaarweken

Hoera! De Kinderspaarweken

De jaarlijkse Kinderspaarweken van RegioBank zijn begonnen. Opent of stort u geld op een kinderrekening dan mag uw kind een cadeautje uitkiezen.

Uw bankzaken op uw manier

Betalen

Wilt u thuis bankieren? Of op uw werk? Bij RegioBank bepaalt u het gewoon zelf, want het is uw geld.

Aantrekkelijke hypotheekrentes

RegioBank heeft aantrekkelijke hypotheekrentes

RegioBank is een voordelige Nederlandse hypotheekverstrekker. Nu met extra aantrekkelijke rentetarieven.

rentevergelijker

Vul uw huidige spaarsaldo en rentepercentage in

%

Ervaar zelf de voordelen van RegioBank

Ervaar zelf de voordelen van RegioBank

RegioBank is er voor u. Word nu ook klant bij RegioBank. Wij zijn een complete bank in de buurt waar u altijd binnen kunt lopen. Een bank waar u nog echt persoonlijk advies krijgt van uw Adviseur. Wilt u zelf ervaren hoe persoonlijk en dichtbij RegioBank is? Ga dan nu naar www.regiobankadviseurs.nl en vind uw Adviseur bij u in de buurt.

Winnaar Hypotheken Award 2014

Winnaar Hypotheken Award 2014

In de categorie 'beste beheer' is RegioBank de winnaar van de Hypotheken Award 2014. Onderzoeksbureau Gfk vroeg aan consumenten met een bestaande hypotheek naar hun ervaring met de hypotheekverstrekker. RegioBank wordt het hoogst gewaardeerd. De jaarlijkse prijs wordt uitgereikt door het IIR.

Internet Bankieren

Nu ook Mobiel Bankieren app

Veilig bankieren

Houd uw digipasgegevens en digicode altijd voor uzelf. Geef ze nooit door. Medewerkers van RegioBank vragen nooit naar deze gegevens.

Grote verschillen hypotheekverstrekkers. RegioBank scoort goed!

In september 2014 heeft Bureau D & O onderzoek gedaan naar het contact dat intermediairs hebben met geldverstrekkers van hypotheken. Uit het onderzoek blijkt dat de verschillen tussen de prestaties van de geldverstrekkers groot zijn. RegioBank scoort goed!