Geldzaken regelen op uw eigen manier

Overstappen is gemakkelijk

Overstappen is gemakkelijk

Bij RegioBank kiest u voor een bank waar u altijd even kunt binnenlopen voor een vraag of persoonlijk advies. Bekijk het filmpje en zie in 2 minuten hoe eenvoudig de Overstapservice werkt.

Altijd uw bank in uw binnenzak

Download nu de app

Even snel uw saldo bekijken of een overboeking doen? Het kan met onze Mobiele app. Thuis of onderweg: u heeft uw bank altijd bij de hand. Een rustig gevoel.

Aantrekkelijke hypotheekrentes

RegioBank heeft aantrekkelijke hypotheekrentes

RegioBank is een voordelige Nederlandse hypotheekverstrekker. Nu met extra aantrekkelijke rentetarieven.

Zilvervloot Sparen is terug

Zilvervloot Sparen is terug

Alle kinderen hebben dromen. Met Zilvervloot Sparen helpt u de dromen van uw kind of kleinkind waar te maken. Want u spaart een mooi startkapitaal bij elkaar.

Ervaar zelf de voordelen van RegioBank

Ervaar zelf de voordelen van RegioBank

RegioBank is er voor u. Word nu ook klant bij RegioBank. Wij zijn een complete bank in de buurt waar u altijd binnen kunt lopen. Een bank waar u nog echt persoonlijk advies krijgt van uw Adviseur. Wilt u zelf ervaren hoe persoonlijk en dichtbij RegioBank is? Ga dan nu naar www.regiobankadviseurs.nl en vind uw Adviseur bij u in de buurt.

Opnieuw Hypotheek Award Beste Beheer

RegioBank heeft voor de tweede achtereenvolgende keer de Hypotheek Award voor 'Beste Beheer' gewonnen. Wij bedanken onze klanten dat ze weer op ons gestemd hebben. De Award laat zien dat onze klanten persoonlijke dienstverlening en nazorg bij de hypotheek blijven waarderen. Daar blijven wij ons dan ook sterk voor maken.

Internet Bankieren

Naar Mobiel Bankieren app

Veilig bankieren

Houd uw digipasgegevens en digicode altijd voor uzelf. Geef ze nooit door. Medewerkers van RegioBank vragen nooit naar deze gegevens.

RegioBank Drentse Fiets4Daagse

Logo RegioBank Drentse Fiets4Daagse

Pinnen buiten Europa

Standaard staat pinnen
en betalen buiten Europa met uw Wereldpas uit. Gaat u op reis naar een land buiten Europa? Dan regelt u heel gemakkelijk dat u daar gewoon kunt pinnen en betalen.