Zilvervloot Sparen is terug

Zilvervloot Sparen is terug

Alle kinderen hebben dromen. Met Zilvervloot Sparen helpt u de dromen van uw kind of kleinkind waar te maken. Want u spaart een mooi startkapitaal bij elkaar.

€ 50 cadeau bij onze betaalrekening!*

€ 50 cadeau bij onze betaalrekening

€ 50 spaargeld cadeau als u een betaalrekening opent bij RegioBank!* * Alleen in combinatie met de Overstapservice en een spaarrekening van RegioBank. Vraag naar de voorwaarden.

Aantrekkelijke hypotheekrentes

RegioBank heeft aantrekkelijke hypotheekrentes

RegioBank is een voordelige Nederlandse hypotheekverstrekker. Nu met extra aantrekkelijke rentetarieven.

Bedank uw penningmeester

Verkiezing Penningmeester van het Jaar

Blij met de penningmeester van uw sportvereniging? Nomineer hem of haar dan voor de verkiezing Penningmeester van het Jaar 2015.

Zet deze belangrijke vrijwilliger in het zonnetje.

Ervaar zelf de voordelen van RegioBank

Ervaar zelf de voordelen van RegioBank

RegioBank is er voor u. Word nu ook klant bij RegioBank. Wij zijn een complete bank in de buurt waar u altijd binnen kunt lopen. Een bank waar u nog echt persoonlijk advies krijgt van uw Adviseur. Wilt u zelf ervaren hoe persoonlijk en dichtbij RegioBank is? Ga dan nu naar www.regiobankadviseurs.nl en vind uw Adviseur bij u in de buurt.

Opnieuw Hypotheek Award Beste Beheer

RegioBank heeft voor de tweede achtereenvolgende keer de Hypotheek Award voor 'Beste Beheer' gewonnen. Wij bedanken onze klanten dat ze weer op ons gestemd hebben. De Award laat zien dat onze klanten persoonlijke dienstverlening en nazorg bij de hypotheek blijven waarderen. Daar blijven wij ons dan ook sterk voor maken.

Internet Bankieren

Naar Mobiel Bankieren app

Veilig bankieren

Houd uw digipasgegevens en digicode altijd voor uzelf. Geef ze nooit door. Medewerkers van RegioBank vragen nooit naar deze gegevens.

Pinnen buiten Europa

Standaard staat pinnen
en betalen buiten Europa met uw Wereldpas uit. Gaat u op reis naar een land buiten Europa? Dan regelt u heel gemakkelijk dat u daar gewoon kunt pinnen en betalen.