RegioBank kantoor 100 jaar geleden

Al 100 jaar een vertrouwd gezicht

RegioBank bestaat 100 jaar. Sinds 1920 bieden wij persoonlijk advies over bankzaken. Met ruim 500 kantoren in dorpen en kleine steden zijn onze Zelfstandig Adviseurs vertrouwde gezichten in de buurt. U bent altijd welkom.

Lees meer

Al 100 jaar de persoonlijke bank bij u in de buurt. Waar u zelf kiest hoe u uw geldzaken regelt.

RegioBank. Uw bank dichtbij.
Speciaal voor kinderen: JongWijs

Als ouder begrijpt u dat het belangrijk is om uw kind goed met geld te leren omgaan. Met onze kinderrekening JongWijs helpen wij u én uw kind met praktische tips. En natuurlijk met een betaal- en spaarrekening, met betaalpas en online bankieren. Als u dat wilt, want de keuze is aan u.

Meer weten over onze Kinderrekening

Nieuw huis op het oog? Bereken snel wat u kunt lenen

Een hypotheek vinden die bij u past, is nog best een hele klus. Als starter, maar ook als u op zoek bent naar uw volgende huis. Onze adviseurs geven u graag persoonlijk advies.

Bereken snel wat u kunt lenen

Uw geldzaken en het coronavirus

Het coronavirus houdt iedereen bezig. Maar wat betekent dit voor uw bankzaken? Uw en onze veiligheid staat voorop. Daarom nemen onze Zelfstandig Adviseurs voorzorgsmaatregelen. Zo kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw adviseur voor u langsgaat.

Meer over corona en uw geldzaken

Icoon Klantgerichtste bank 2019, icoon Bankrekening 9,3, icoon Internet en Mobiel Bankieren 8,7, icoon Service 8,8, icoon Website van het Jaar 2019, Populairste website, categorie Banken en Beleggen
* Bron: SAMR award (mei 2019), Bankenmonitor Consumentenbond juni 2019 en websitevhjaar.nl