Regel uw bankzaken digitaal, of loop gewoon binnen

RegioBank is al 100 jaar de bank in de buurt. Bij ons krijgt u het beste van twee werelden: een Zelfstandig Adviseur in de buurt én alle gemakken van online bankieren. Zowel particulier als zakelijk. U bent van harte welkom!

Particulier bankieren
Zakelijk bankieren

Waar kunnen we u mee helpen?

Hypotheekgesprek op maat

Bent u op zoek naar een huis of wilt u uw woning verduurzamen? Bij onze deskundige hypotheekadviseurs kunt u terecht voor oplossingen en een helder hypotheekadvies. Zo heeft u altijd een hypotheek die aansluit bij uw wensen en uw situatie.

Wat is uw situatie?Bereken hypotheek

Bent u ondernemer? Of gaat u starten?

Als ondernemer heeft u plannen genoeg. Onze Zelfstandig Adviseurs, die begrijpen wat ondernemers bezighoudt en de lokale markt kennen, helpen u graag met uw bankzaken. Of het nu gaat om een zakelijke rekening of een zakelijke financiering. Wij denken graag met u mee.

Maak kennis Onze zakelijke rekening

RegioBank klantvriendelijkste bank

Voor de zesde keer op rij is RegioBank door de consumentenbond uitgeroepen tot meest klantvriendelijke bank van Nederland. In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond (september 2022) onder 14.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,5 voor algemene tevredenheid.

Ontdek waarom

Icoon Klantvriendelijkste bank 2022, icoon Bankrekening 9,5, icoon Internet en Mobiel Bankieren 8,8, icoon Service 8,9