Klant van RegioBank bekijkt brochures op kantoor

Onze betaalrekening weer als beste beoordeeld

Klanten beoordeelden ons met een 9,3 voor algemene tevredenheid in het onderzoek van de Consumentenbond. Ook werden we weer uitgeroepen tot klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer >

RegioBank. Uw bank dichtbij.

De persoonlijke bank bij u in de buurt. Waar u zelf kiest hoe u uw geldzaken regelt.

Zilvervloot Sparen: sparen voor uw kind met een mooi bonus!

Een rijbewijs, verre reis of studie in het buitenland? Help uw kind op weg door nu al te sparen voor later. U zet een mooi bedrag opzij en als uw kind 18 wordt geven wij daar een mooie bonus bovenop. Met Zilvervloot Sparen helpt u de dromen van uw kind waarmaken.

Sparen voor uw (klein)kind

Klant worden: onze adviseurs staan voor u klaar

Klant worden bij RegioBank is zo geregeld. Onze adviseurs helpen u graag. Als u kiest voor onze betaalrekening kunt u gebruik maken van de Overstapservice voor een zorgeloze overstap.Lees meer

Nieuw huis op het oog? Bereken snel wat u kunt lenen

Een hypotheek vinden die bij u past, is nog best een hele klus. Als starter, maar ook als u op zoek bent naar uw volgende huis. Onze adviseurs geven u graag persoonlijk advies.

Bereken snel wat u kunt lenen

Icoon Klantgerichtste bank 2019, icoon Bankrekening 9,3, icoon Internet en Mobiel Bankieren 8,7, icoon Service 8,8, icoon Website van het Jaar 2019, Populairste website, categorie Banken en Beleggen

* Bron: SAMR award (mei 2019), Bankenmonitor Consumentenbond juni 2019 en websitevhjaar.nl