Vier jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. We haalden weer de hoogste cijfers. En Market- Response riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Al 100 jaar de persoonlijke bank bij u in de buurt. Waar u zelf kiest hoe u uw geldzaken regelt.

RegioBank. Uw bank dichtbij.

Waar kunnen we u mee helpen?

Lokale ondernemers helpen de buurt vooruit

Daarom helpen wij hen vooruit. Bij onze Zelfstandig Adviseurs kunt u terecht voor gericht advies en een persoonlijk gesprek. Zij kennen de buurt en de lokale ondernemers. Dat is wel zo prettig.

Meer weten?

Speciaal voor kinderen: JongWijs

Als ouder begrijpt u dat het belangrijk is om uw kind goed met geld te leren omgaan. Met onze kinderrekening JongWijs helpen wij u én uw kind met praktische tips. En natuurlijk met een betaal- en spaarrekening, met betaalpas en online bankieren. Als u dat wilt, want de keuze is aan u.

Meer weten over onze Kinderrekening

Nieuw huis op het oog? Bereken snel wat u kunt lenen

Een hypotheek vinden die bij u past, is nog best een hele klus. Als starter, maar ook als u op zoek bent naar uw volgende huis. Onze adviseurs geven u graag persoonlijk advies.

Bereken snel wat u kunt lenenUw geldzaken en het coronavirus

Het coronavirus houdt iedereen bezig. Maar wat betekent dit voor uw bankzaken? Uw en onze veiligheid staat voorop. Daarom nemen onze Zelfstandig Adviseurs voorzorgsmaatregelen. Zo kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw adviseur voor u langsgaat.

Meer over corona en uw geldzaken

Icoon Klantvriendelijkste bank 2020, icoon Bankrekening 9,4, icoon Internet en Mobiel Bankieren 8,7, icoon Service 8,7