Contact RegioBank

Waar kunnen we u mee helpen?

Of ga naar de servicepagina

Stel uw vraag aan uw Zelfstandig Adviseur

RegioBank werkt met Zelfstandig Adviseurs, die u graag van dienst zijn. Met al uw vragen kunt u bij uw adviseur terecht.

Hulp bij online bankieren

Heeft u hulp nodig bij internetbankieren in Mijn RegioBank? Of ervaart u problemen met uw digipas of digicode?

  • Bel dan met de Helpdesk Internet Diensten via 030 - 291 42 90.
  • We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.
  • Weet u trouwens dat u steeds meer zaken zelf kunt regelen in Mijn RegioBank en de Mobiel Bankieren app? Op onze servicepagina leest u daar meer over.
  • Als zakelijke klant gebruikt u dit overzicht van wat u zelf kunt regelen in Mijn RegioBank Zakelijk en de Mobiel Bankieren app

Belangrijke telefoonnummers

  • Betaalpas blokkeren: 0031 – 3021 96 870
  • Melden verlies, diefstal en/of misbruik van digipas of digicode: 0031 – 3029 14 290
  • Emergency cash aanvragen vanuit het buitenland: 0031 – 3021 96 870
  • Klantenservice ICS (creditcard): 0031 – 2066 00 598

Valse e-mail melden

Vermoedt u dat u een phishing e-mail hebt ontvangen? Stuur deze dan naar valse-email@regiobank.nl

Bewindvoering

Als bewindvoerder of curator beheert u de geldzaken van iemand die dat zelf niet kan. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact op met de Zelfstandig Adviseur van degene voor wie u het bewind voert. Bent u op zoek naar de contactgegevens? Die vindt u in Mijn RegioBank, de Mobiel Bankieren app en op de bankafschriften. Of u kunt de adviseur opzoeken.

Klachten

Meld uw klacht of opmerking bij uw adviseur, deze staat altijd voor u klaar en kan u persoonlijk en snel helpen. Bent u niet tevreden met het antwoord of de oplossing van uw Zelfstandig Adviseur? Vult u dan het klachtenformulier in. We gaan dan op zoek naar een passende oplossing.

Opmerkingen over deze website

Heeft u opmerkingen over deze website? Die kunt u doorgeven via de knop 'Geef uw mening' aan de rechterkant van het scherm.

Contactgegevens

Heeft u geen Zelfstandig Adviseur? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens of social media kanalen.

Croeselaan 1
3521 BJ Utrecht

Postbus 918
3500 AX Utrecht

Telefoonnummer 0800 - 0411

Facebook
Twitter
Instagram

Soort dienstverlening

RegioBank is een handelsnaam van de Volksbank N.V., statutair gevestigd te Utrecht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 16062338. De Nederlandsche Bank heeft de Volksbank N.V. een vergunning verleend om bancaire activiteiten te verrichten. Hierdoor zijn het depositogarantiestelsel en het beleggerscompensatiestelsel van toepassing op tegoeden die bij RegioBank worden aangehouden.

Als u een betaal-, spaar-, leen- of hypotheekproduct via uw Zelfstandig Adviseur bij RegioBank koopt, treedt RegioBank op in de hoedanigheid van aanbieder. Voor verzekeringsproducten treedt RegioBank op als bemiddelaar. RegioBank adviseert niet.

Dienstenwijzer

In onze Dienstenwijzer vindt u informatie over de dienstverlening van RegioBank. U leest bijvoorbeeld hoe het toezicht is geregeld, wat u kunt doen bij klachten en u vindt er onze adresgegevens.