Betalen zoals u dat wilt

Snel en eenvoudig uw betalingen regelen? Dat kan met een betaalrekening van RegioBank. Er is altijd een bankrekening die bij u past.


Online bankieren én persoonlijk advies

Met een betaalrekening van RegioBank heeft u het beste van twee werelden. U regelt uw bankzaken zoals u dat wilt. U kunt altijd voor persoonlijk advies terecht bij uw Zelfstandig Adviseur. Regelt u het liever zelf? Dan doet u dat snel en gemakkelijk met internetbankieren of onze app.

Volgens recent onderzoek van de Consumentenbond zijn RegioBank klanten met een 9,3 het meest tevreden over hun Betaalrekening. Ook voor service en online bankieren heeft RegioBank het hoogste cijfer van alle banken.

Overstappen? Heel gemakkelijk

Zit u nu nog bij een andere bank, maar wilt u overstappen naar RegioBank? Dan kan dat heel eenvoudig met de Overstapservice.

Lees meer over overstappenIcoon Klantgerichtste bank 2019, icoon Bankrekening 9,3, icoon Internet en Mobiel Bankieren 8,7, icoon Service 8,8, icoon Website van het Jaar 2019, Populairste website, categorie Banken en Beleggen

Bron: SAMR award, mei 2019 en Bankenmonitor Consumentenbond juni 2019

TeamAfbeelding_M.Kruis

Uw betaalrekening

Wilt u een nieuwe bankrekening? Het is zo geregeld, één van onze adviseurs helpt u graag.

Meer over betalen

Meer artikelen over betalen

Wat onze klanten over ons zeggen

Promo - testimonial - Heleen Boonstra-Ter Steege
Heleen Boonstra-Ter Steege (34), Westerhaar-Vriezenveensewijk
"Topbank in Westerhaar, staat altijd voor je klaar en supervriendelijke medewerksters."
Promo - Testimonial - Bas van der Starre
Bas Van Der Starre (64), Roden
"Ik zit nu net een jaar bij RegioBank met een zakelijke rekening en het bevalt super. De adviseur in Leek heeft de overstap ook prima begeleid. Service was top en de kosten te verwaarlozen."
Promo - testimonial - Anni Veldman
Anni Veldman (57), Landgraaf
"Een super bank waar je behandeld wordt als mens".
Hetty van Antwerpen
Hetty van Antwerpen (63), Uden
"Ik ben klant bij RegioBank in Volkel en ben super tevreden. Vriendelijke mensen en ongedwongen sfeer met hond".
Promo - testimonial - Joris Schuurman Hess
Joris Schuurman Hess (26), Kortgene
"Afgelopen zomer heb ik mijn eerste eigen huis gekocht. Voor de hypotheek ben ik naar RegioBank Zierikzee gegaan. Een fijn gesprek en de mensen waren zeer vriendelijk en behulpzaam. De uitleg en communicatie tijdens het hele traject was duidelijk en dat gaf mij een goed gevoel."
Promo - testimonial - Sandra Schonewille
Sandra Schonewille (29), Beilen
"Mijn ervaring bij RegioBank Vrieling in Westerbork, is dat ik maar binnen hoef te stappen en degene achter de balie weet wie zij voor zich heeft. Erg klantvriendelijk en behulpzaam. Zij kan ook goed meedenken."