Alles over betalen

  • Betaalrekening voor jezelf, jullie samen, of je kind
  • Consumentenbond 2023: best beoordeeld
  • Online en mobiel bankieren en betalen

Naar onze betaalrekening

Met een betaalrekening van RegioBank regel je je bankzaken zoals jij dat wilt. Je kunt altijd voor persoonlijk advies terecht bij je zelfstandig adviseur. Regel je het liever zelf? Dan doe je dat snel en gemakkelijk met internetbankieren of onze app.

Icoon van een bel

Overstappen naar RegioBank

Wist je dat overstappen helemaal niet zo lastig is als je misschien denkt? De gratis Overstapservice regelt namelijk al een hoop zaken voor je. Een paar dingen moet je zelf nog doen. We leggen je graag uit hoe het werkt.

Meer over de Overstapservice

Daarom kies je voor betalen bij RegioBank

Online of via je zelfstandig adviseur bankieren

Natuurlijk regel je bij RegioBank je bankzaken snel online via Mijn RegioBank of de app. Maar wist je dat er ook altijd een adviseur in de buurt is, waar je zo binnen kunt lopen?

Een betaalrekening voor elke levensfase

We hebben een betaalrekening voor jou, voor jullie samen en voor jullie kind. Ben je tussen de 18 en 27 jaar? De Jongerenbetaalrekening past dan mogelijk het beste voor jou.

Meer dan alleen betalen

Wij zetten ons in voor een leefbare buurt. Want een buurt waar iedereen prettig woont, werkt en leeft is belangrijker dan ooit. RegioBank speelt al meer dan 100 jaar een verbindende rol in de buurt. Zo stimuleren we de lokale betrokkenheid en saamhorigheid. Want een mooiere samenleving begint in de buurt.

Meer over onze lokale initiatieven

Meer over betalen