Gezamenlijke rekening

  • Best beoordeelde betaalrekening*
  • 25% korting op een extra betaalpas
  • Persoonlijk adviseur voor al uw bankzaken

Wat is een gezamenlijke en/of rekening?

Een gezamenlijke en/of rekening is een betaalrekening waar meerdere mensen toegang toe hebben. Erg handig wanneer u gaat samenwonen en kosten met elkaar wil delen, zoals de huur, boodschappen en energierekening. Zo houdt u beiden overzicht op uw uitgaven.

Vraag uw gezamenlijke rekening aan

Best beoordeelde bankrekening én service

Volgens recent onderzoek van de Consumentenbond zijn RegioBank klanten met een 9,4 het meest tevreden over hun Betaalrekening. Ook voor service en voor Internet en Mobiel Bankieren heeft RegioBank het hoogste cijfer van alle banken. Kiest u ook voor de klantvriendelijkste bank van Nederland?

Icoon Klantvriendelijkste bank 2020, icoon Bankrekening 9,4, icoon Internet en Mobiel Bankieren 8,7, icoon Service 8,7

Onze gezamenlijke betaalrekening

Als u gaat samenwonen is een gezamenlijke bankrekening erg praktisch. Bijvoorbeeld voor de dagelijkse boodschappen en maandelijkse energierekening. Een extra betaalpas is daarbij natuurlijk handig. Wij geven u 25% korting op een extra betaalpas bij onze gezamenlijke rekening.

  • € 2,45 per maand voor het aanhouden van deze betaalrekening
  • Online én mobiel bankieren
  • Betaalpas met contactloos betalen
  • Roodstaan mogelijk tot € 2.500
  • Creditcard mogelijk

Gezamenlijke rekening aanvragen

Een eigen persoonlijk adviseur

U bepaalt zelf hoe u uw bankzaken regelt. Dit kunt u online doen, maar u bent ook altijd welkom bij uw eigen Zelfstandig Adviseur. Bij het openen van uw gezamenlijke betaalrekening ontmoet u uw adviseur (weer). Een mooi moment om uw bankzaken te bespreken en persoonlijk advies te krijgen als u dat wilt.

Handig: zelf uw pincode kiezen

Bij een nieuwe betaalrekening hoort een nieuwe betaalpas met een nieuwe pincode. Wilt u zelf uw pincode kiezen? Dat kan bij RegioBank. U kunt zelf eenvoudig uw pincode wijzigen bij een geldautomaat van SNS of Geldmaat. Locaties van geldautomaten bij u in de buurt: snsbank.nl/geldautomaat of Geldmaat.
Lees hoe u uw pincode verandert

RegioBank team

Uw betaalrekening

Wilt u een nieuwe bankrekening? Het is zo geregeld, één van onze adviseurs helpt u graag.