RegioBank Creditcard

  • Veilig betalen, ook in het buitenland
  • Aankopen zijn 180 dagen verzekerd
  • Actueel overzicht van uw creditcarduitgaven

Creditcard online aanvragen

RegioBank Creditcard van Visa

De RegioBank Creditcard is voor particuliere klanten. RegioBank werkt samen met International Card Services (ICS). De creditcard is van Visa. De RegioBank creditcard wordt aan uw RegioBank betaalrekening gekoppeld. U betaalt makkelijk online en in winkels in binnen- en buitenland. De RegioBank Creditcard van ICS kost € 23,00 per jaar.

Visa en Mastercard blokkeren transacties met alle creditcards in Rusland. Dit betekent dat ook de RegioBank Creditcard niet werkt in Rusland. Meer informatie leest u op de website van ICS.

Voordelen van de RegioBank Creditcard

Aankopen verzekerd

Een voordeel van de RegioBank Creditcard: uw aankopen zijn tot 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. En koopt u iets online, maar wordt het artikel niet geleverd? Maak dan gebruik van de Aflevergarantie van ICS.

Lees meer in de voorwaarden

Overzicht van uw uitgaven

Met ‘Mijn ICS’ regelt u alle zaken voor uw creditcard online. Met de ICS-app ziet u een actueel overzicht van uw creditcarduitgaven.

  • Uw creditcarduitgaven ziet u in Mijn ICS en in de app van ICS. Hiermee heeft u altijd een actueel overzicht. Wilt u iedere maand een overzicht op papier ontvangen? Dan betaalt u hiervoor € 1,50 per maand.
  • Controleer het overzicht van uw uitgaven altijd goed. Ziet u een transactie die onterecht is? Dan moet u dat bij ICS binnen 14 dagen melden na de datum van uw maandelijkse afschrift. Gebruik hiervoor het formulier van ICS.
  • Denkt u zelfs aan fraude? Bel dan meteen de ICS Servicedesk. Doe ook direct aangifte bij de politie.

Aanvullende reisverzekering

Betaalt u een reis met uw RegioBank Creditcard? Dan bent u wereldwijd verzekerd voor vlucht- en bagagevertraging, hulpverlening en reisongevallen. Een mooie aanvulling op uw eigen reisverzekering.

Meer over de aanvullende reisverzekering

Betalen via uw smartwatch

Met de RegioBank creditcard betaalt u ook eenvoudig met uw Fitbit of Garmin horloge. U kunt overal onderweg op een veilige manier betalen waar contactloze creditcard-betalingen worden geaccepteerd. U activeert de betaaloptie op uw Fitbit of Garmin horloge met de pincode van uw smartwatch. Zodra u de smartwatch af doet, werkt de betaaloptie niet meer. Daarnaast krijgt u elke 24 uur de vraag om uw pincode opnieuw in te toetsen. Wel zo veilig!

Creditcard mee op vakantie? Handig!

Een creditcard is erg handig bij het boeken van je vakantie. En ook als je betaalt in het buitenland. Maar wist je dat er ook nog andere voordelen zijn als je je RegioBank Creditcard mee op reis neemt?

Lees er meer over

Nadelen van de RegioBank Creditcard

  • In Nederland wordt uw betaalpas overal geaccepteerd waardoor een creditcard niet vaak nodig is.

  • Als u geld wilt opnemen in Euro’s bij een geldautomaat maakt u extra kosten. Bij een positief saldo op uw creditcard is dit 1% van het opgenomen bedrag met een maximum van EUR 1,50. Bij een negatief saldo is dit 4%
  • Geld opnemen in een andere valuta bij een geldautomaat kost 4% van het opgenomen bedrag, plus 2% wisselkoersopslag.

Let op dat de extra bestedingsruimte niet tot uitgaven leidt die u niet kan betalen

Achteraf betalen

Met de RegioBank Creditcard heeft u 21 dagen de tijd om uw creditcarduitgaven terug te betalen. Dit kan met een automatische incasso, via iDeal of met een overschrijving.

Vragen over uw creditcard?

Vragen? Bel met de klantenservice van ICS op 020- 66 00 598.

Creditcard online aanvragen