Overal betalen met de RegioBank Creditcard

  • Veilig betalen, ook in het buitenland
  • Aankopen zijn 180 dagen verzekerd
  • Actueel overzicht van uw creditcarduitgaven

Creditcard online aanvragen

RegioBank Creditcard van Visa

De RegioBank Creditcard is voor particuliere klanten. RegioBank werkt samen met International Card Services (ICS). De creditcard is van Visa. De RegioBank creditcard wordt aan uw RegioBank betaalrekening gekoppeld. U betaalt makkelijk online en in winkels in binnen- en buitenland.

Voordelen van de RegioBank Creditcard

Aankopen verzekerd

Een voordeel van de RegioBank Creditcard: uw aankopen zijn tot 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. En koopt u iets online, maar wordt het artikel niet geleverd? Maak dan gebruik van de Aflevergarantie van ICS.

Lees meer in de voorwaarden

Overzicht van uw uitgaven

Met ‘Mijn ICS’ regelt u alle zaken voor uw creditcard online. Met de ICS-app ziet u een actueel overzicht van uw creditcarduitgaven.

  • Uw creditcarduitgaven ziet u in Mijn ICS en in de app van ICS. Hiermee heeft u altijd een actueel overzicht. Wilt u iedere maand een overzicht op papier ontvangen? Dan betaalt u hiervoor € 1 per maand.
  • Controleer het overzicht van uw uitgaven altijd goed. Ziet u een transactie die onterecht is? Dan moet u dat bij ICS binnen 14 dagen melden na de datum van uw maandelijkse afschrift. Gebruik hiervoor het formulier van ICS.
  • Denkt u zelfs aan fraude? Bel dan meteen de ICS Servicedesk. Doe ook direct aangifte bij de politie.

Aanvullende reisverzekering

Betaalt u een reis met uw RegioBank Creditcard? Dan bent u wereldwijd verzekerd voor vlucht- en bagagevertraging, hulpverlening en reisongevallen. Een mooie aanvulling op uw eigen reisverzekering.

Meer over de aanvullende reisverzekering

Ineens of gespreid betalen

Met de RegioBank Creditcard kunt u kiezen: uw rekening in één keer of gespreid betalen. Dit kan met een automatische incasso, via iDeal of met een overschrijving.

Vragen over uw creditcard?

Vragen? Bel met de klantenservice van ICS op 020- 66 00 598.

Creditcard online aanvragen