Campagne ‘Alle seinen staan op groen’

Alle seinen staan op groen voor verduurzaming

Om de doelen van het Klimaatakkoord te halen, moeten we in actie komen. Het terugdringen van onze CO2-uitstoot is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Als onderdeel van de Nederlandse Vereniging van Banken voeren de banken campagne om Nederland te laten zien dat wij klaarstaan om daarbij te helpen.

Alle seinen staan op groen

Onze boodschap? Alle seinen staan op groen. De kennis en mogelijkheden zijn er; dit is hét moment om uw woning of bedrijf te verduurzamen. Beter voor de planeet en fijner voor u! Want groener leven zorgt ook nog eens voor een lagere energierekening en meer comfort. Waar wacht u nog op? 

Duurzaam wonen

Denkt u eraan om uw woning te verduurzamen? Bekijk onze tips om uw woning te verbeteren en te verduurzamen. Lees hoe u uw financiering kunt regelen, hoe u uw huis energiezuiniger kunt maken en hoe u de waarde van uw huis kunt verhogen.

Alle mogelijkheden op een rij

Duurzaam ondernemen

Het verduurzamen van een bedrijfspand is niet alleen beter voor het milieu, maar kan u ook een financieel voordeel en een beter energielabel opleveren. We verzamelden informatie voor u over het energielabel van een bedrijfspand, subsidies voor verduurzaming, hoe u uw bedrijfspand kunt verduurzamen en andere handige duurzame stappen.

Meer over uw bedrijfspand verduurzamen

Alle seinen staan op groen is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Banken. Bekijk de website: www.alleseinenstaanopgroen.nl

Delen via