RegioBank in Top 3 ‘Klantvriendelijkste bank van Nederland’

Hoera! Ook dit jaar behoren wij weer tot de klantvriendelijkste banken van Nederland. Voor het zevende jaar op rij zitten we in de Top 3. Deze keer op plek 2. En daar zijn we heel blij mee. Persoonlijk klantcontact in de buurt, daar draait het om bij RegioBank. Klanten, hartelijk dank voor deze mooie waardering!

De Top 3 bestaat uit drie banken van de Volksbank. ASN Bank is de winnaar, RegioBank tweede en SNS staat op de derde plaats.

RegioBank blijft een vertrouwd gezicht in de buurt
Deze tweede prijs hebben we te danken aan onze zelfstandig adviseurs. Met hen zijn we al ruim 100 jaar een vertrouwd gezicht in de buurt. En dat blijven we. Zij kennen hun klanten goed, zij zijn het vertrouwde gezicht in dorpen en kleine steden, verspreid over heel Nederland. Onze adviseurs zijn lokale ondernemers die actief betrokken zijn bij hun buurt. RegioBank vindt een buurt waar iedereen prettig woont, werkt en leeft belangrijk. Daarom zetten we ons ook de komende jaren in voor een buurt die groeit en bloeit zoals het opknappen van een Speelweide in Tilligte. Dat is wat ons uniek maakt.

Onafhankelijke publieksprijs
Voor de overall verkiezing van het klantvriendelijkste bedrijf van Nederland kunnen organisaties zich niet aanmelden of hun klanten laten stemmen; ieder groot, landelijk bedrijf in Nederland doet automatisch mee. De winnaar wordt bepaald op basis van onafhankelijk doorlopend online onderzoek onder Nederlandse consumenten. Geen juryverkiezing, geen publieksstemmen, maar een continu objectief onderzoek naar de ervaring van echte klanten. Bij deze 16e editie werden doorlopend zo’n 50.000 klantbeoordelingen, voor tien verschillende branches, over een jaar verzameld. Het onderzoek wordt al sinds 2007 uitgevoerd door onderzoeksbureau MarketResponse. Kijk voor alle scores op klantvriendelijkstebedrijf.nl. RegioBank won in 2017, 2019 t/m 2022 in de categorie Banken en deelde de eerste plaats met ASN Bank in 2018.

Wil je ook bankieren bij een van de klantvriendelijkste banken van Nederland? We zorgen dat dit soepel verloopt. Onze zelfstandig adviseur helpt je graag overstappen.

Vind een zelfstandig adviseur bij jou in de buurt