De omgeving van Borgraad Financieel Advies B.V., RegioBank in Loosdrecht

Borgraad Financieel Advies B.V.

Bij Borgraad Financieel Advies vinden wij dat persoonlijk contact noodzakelijk is, om tot een eerlijk en goed advies te komen over uw bankzaken en verzekeringen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Robert Jan Roos

Robert Jan Roos

Teamleider/adviseur
Robert Jan Roos draagt met passie zorg voor een volledig en duidelijk financieel advies. Eerlijk, transparant en met uiterste zorg voor u als opdrachtgever.
Martijn Lamme

Martijn Lamme

Commercieel adviseur binnendienst
Martijn Lamme is als specialist particuliere verzekeringen en als adviseur bankzaken bij ons volledig op zijn plaats. Hij is voor de relaties doorlopend op zoek naar een nog betere oplossing.
Mieneke Bakker

Mieneke Bakker

Commercieel adviseur binnendienst
Mieneke Bakker is al jaren de spreekwoordelijke ‘rots in de branding’. Hierdoor kent zij nagenoeg al onze klanten (persoonlijk).
Jack Aarts

Jack Aarts

Financiële administratie
Jack Aarts draagt al jaren met veel plezier zorg dat de financiële administratie keurig netjes verzorgd is.

Bij Borgraad Financieel Advies vinden wij dat persoonlijk contact noodzakelijk is, om tot een eerlijk en goed advies te komen over uw bankzaken en verzekeringen.

Persoonlijk contact

Steeds meer banken en verzekeraars bieden hun diensten via internet aan of werken met callcenters. Dit heeft voordelen, maar ook nadelen. Het persoonlijk contact wordt er immers wel minder door.

Wat ons betreft geeft u aan wat voor u de plezierigste vorm van contact is: bij u thuis, bij ons op kantoor, telefoon of per e-mail.

Kleinschalig, laagdrempelig en persoonlijk

Borgraad Financieel Advies onderschrijft het uitgangspunt van RegioBank; een bank zonder poespas en altijd de mogelijkheid om binnen te kunnen lopen.

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank kunt u bij ons ook terecht voor uw bankzaken. Onze kenmerken? Kleinschalig, laagdrempelig en persoonlijk. De aandacht die u krijgt bij ons, maakt dat een advies optimaal op uw eigen situatie is toegesneden. 

Eerlijke gesprekspartner

Als verzekeringskantoor zijn wij reeds al jaren actief op het gebied van alle mogelijke verzekeringen, zowel voor de particulier als de ondernemer.

Ook hier zijn onze pijlers persoonlijk, vertrouwd en deskundig. Deze uitgangspunten zorgen er voor dat wij al jaren door onze opdrachtgevers gezien worden als een eerlijke risicobeheerder en gesprekspartner.

Bij u in de buurt

Borgraad Financieel Advies is al ruim 20 jaar in Loosdrecht gevestigd. Alle medewerkers voelen zich bijzonder betrokken bij het bedrijf en met u als klant. En dat is iets om trots op te zijn!

Wij zijn gevestigd te Loosdrecht, ook wel de ‘Watertuin’ van Nederland genoemd. Buiten kantooruren staat de telefoon doorgeschakeld, zodat wij 24-uur per dag bereikbaar zijn.

Graag verwelkomen wij u op de Oud-Loosdrechtsedijk 252 te Loosdrecht!