Borgraad Financieel Advies B.V. in Loosdrecht

  • 035 - 656 30 30
  • Oud Loosdrechtsedijk 252, 1231 NH
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Borgraad Financieel Advies B.V., RegioBank in Loosdrecht
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Bij financiƫle dienstverlening gaat het om deskundigheid, betrokkenheid en vanzelfsprekend: persoonlijke details. Al deze zaken regelt u met iemand die u persoonlijk kent.\rDit is de kracht van Borgraad Financieel Advies: verzekeringskantoor en Zelfstandig Adviseur van RegioBank.
Robert Jan Roos

Robert Jan Roos

Teamleider/adviseur
Gerrie van der Hulst

Gerrie van der Hulst

Teamleider
Martijn Lamme

Martijn Lamme

Commercieel adviseur binnendienst
Mieneke Bakker

Mieneke Bakker

Commercieel adviseur binnendienst
Jack Aarts

Jack Aarts

Financiƫle administratie

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Borgraad Financieel Advies B.V.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4366

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.