Samen voor een sociale en gezellige buurt

RegioBank en het Oranje Fonds hebben samen het VoordeBuurt Fonds opgericht. Met dit fonds ondersteunen we initiatieven die de lokale betrokkenheid vergroten. Want een mooiere samenleving begint in de buurt. Heb je ook een lokaal project waarmee je je buurt een stukje mooier maakt? En waarvoor je een bijdrage uit het VoordeBuurt Fonds goed zou kunnen gebruiken? Lees dan snel verder en kijk of je een aanvraag kunt doen.

Een sociaal vitale buurt

Met het VoordeBuurt Fonds willen we initiatiefnemers helpen de buurt sociaal vitaal te houden. Een dorp of buurt waarin je fijn woont, je thuis voelt en waar mensen naar elkaar omzien. Dát willen we voor onze klanten. In veel dorpen en kleine steden neemt het aantal sociale voorzieningen af. En ook de overheid trekt zich terug. Dorpsbewoners gaan daarom steeds vaker zelf initiatieven opzetten om de buurt levendig te houden. Deze mensen helpen we graag met geld en een inzamelingsplatform.

Hoe werkt het fonds?

Met het VoordeBuurt Fonds helpen we de buurt sociaal vitaal te houden. Een dorp of buurt waarin iedereen fijn woont, zich thuis voelt en waar mensen naar elkaar omkijken. Dát willen we voor onze klanten. In veel dorpen en kleine steden neemt het aantal sociale voorzieningen af. En ook de overheid trekt zich terug. Buurtbewoners gaan daarom steeds vaker zelf initiatieven opzetten om de buurt levendig te houden. Met het Voordebuurt Fonds helpen we deze mensen graag met geld.

  Zo doe je een aanvraag

  Ben je ook enthousiast na het lezen van deze informatie? En denk je dat je project in aanmerking komt voor een bijdrage uit het VoordeBuurt Fonds? Zo dien je een aanvraag in.

  • Laat je zelfstandig adviseur van RegioBank weten dat je graag een aanvraag voor een bijdrage uit het VoordeBuurt Fonds wil doen.

  • Je adviseur stuurt je een link waarmee je de aanvraag online kunt doen. Doe dit eventueel samen met je adviseur.

  • Het Oranje Fonds neemt de aanvraag in behandeling. En kijkt of je project past bij de criteria van het VoordeBuurt Fonds.

  • Van het Oranje Fonds hoor je of je project een bijdrage krijgt.

  Meer weten?

  Wil je meer informatie over het VoordeBuurt Fonds? Of wil je weten of je project een bijdrage kan aanvragen? Neem dan contact op met je zelfstandig adviseur van RegioBank.

  Meer VoordeBuurt