RegioBank, de buurtzame bank

  • We dragen bij aan een fijne buurt om te wonen, werken en leven.
  • Persoonlijk contact met een zelfstandig adviseur bij jou in de buurt.
  • Alle digitale mogelijkheden die je van een bank mag verwachten.

RegioBank zet zich in voor een buurt waar mensen fijn kunnen wonen, werken en leven. Een buurt waar mensen naar elkaar omkijken en voor elkaar klaarstaan. Met buurtzame initiatieven spelen we een verbindende rol in de buurt. Zo steunen we onder andere samen met het Oranje Fonds lokale projecten die het buurtgevoel vergroten. En zetten we onze kennis van de regio in om lokale ondernemers te helpen met de juiste financiering. Onze zelfstandig adviseurs kennen jou en de buurt en weten hoe belangrijk een fijne buurt is. Dat maakt ons de buurtzame bank.  

Bankieren bij een buurtzame bank

RegioBank is al 100 jaar de bank in de buurt. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. We werken samen met lokale zelfstandig adviseurs in heel Nederland. Zij kennen jou als klant en de buurt. Extra fijn dus dat zij het vaste aanspreekpunt zijn voor je financiële zaken. Zo kun je vertrouwen op deskundig advies dat past bij jouw persoonlijke situatie. 

Bij een zelfstandig adviseur bij jou in de buurt kun je gewoon even binnengelopen voor een vraag of persoonlijk advies. Daarnaast kun je natuurlijk ook je bankzaken digitaal doen.

Zit je nu nog bij een andere bank, maar wil je overstappen naar RegioBank? Dat kan heel eenvoudig met de gratis Overstapservice.

Bekijk onze gratis overstapservice

Waarom past RegioBank bij jou?

Wat maakt RegioBank buurtzaam?

Een buurt waar iedereen prettig woont, werkt en leeft is belangrijk. Met onze buurtzame initiatieven spelen we een verbindende rol in de buurt. En dat blijven we doen, samen met onze eigen medewerkers, zelfstandig adviseurs en partners. Zo stimuleren we de lokale betrokkenheid en saamhorigheid. Want een mooiere samenleving begint in de buurt.

Naar onze buurtzame initiatieven

Buurtzaam ondernemen

Lokale ondernemers spelen ook een grote rol. Zij helpen de buurt vooruit. Gewoon al door hun aanwezigheid, maar nóg meer als ze oog hebben voor wat er speelt in hun buurt. Bijvoorbeeld door te werken met mensen uit de buurt om zo de lokale werkgelegenheid te stimuleren. Of door sociale en maatschappelijke initiatieven te steunen. Dat noemen we buurtzaam ondernemen.

Meer over buurtzaam ondernemen

Icoon Klantvriendelijkste bank 2024, icoon beste bank 2024