RegioBank. Uw bank dichtbij.

Onze 4 beloften aan u

  • U bent welkom bij ons op kantoor
  • U kent uw adviseur
  • U krijgt bij ons persoonlijke aandacht
  • Wij zijn een bank voor de hele familie

Zo maken we onze beloften waar

U bent welkom bij ons op kantoor

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs in dorpen en kleine steden is er altijd wel een kantoor bij u in de buurt. Voor een vraag of eenvoudig advies kunt u dus gewoon even binnenlopen.

U kent uw adviseur

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn bekende en vertrouwde gezichten in de buurt. U kent ze en zij kennen u. Dat is een fijne basis voor een gesprek over bankzaken.

U krijgt bij ons persoonlijke aandacht

Wij nemen de tijd en we zetten graag een stap extra voor u. Bijvoorbeeld als u uitleg wilt over internetbankieren in Mijn RegioBank of het gebruik van onze Mobiel Bankieren app.

Wij zijn een bank voor de hele familie

Wij bieden onze financiële diensten onder één dak. Een hypotheek, betaal- of spaarrekening voor uzelf of bijvoorbeeld Zilvervloot Sparen voor uw kind. En met JongWijs leert u uw kind stapsgewijs omgaan met geld.

Francis vertelt waarom zij is overgestapt naar RegioBank.

Al vele enthousiaste klanten gingen u voor

Volgens recent onderzoek van de Consumentenbond zijn RegioBank klanten met een 9,3 het meest tevreden over hun Betaalrekening. Ook voor service en voor Internet en Mobiel Bankieren heeft RegioBank het hoogste cijfer van alle banken. Word ook klant en ervaar het zelf. Als u nu klant wordt, krijgt u een cadeaubon van € 25 van een ondernemer in de buurt.

Lees nu meer over een betaalrekening die bij u past

Bron: SAMR award (mei 2019) en Bankenmonitor Consumentenbond juni 2019.