RegioBank. De buurtzame bank.

Bankieren bij de buurtzame bank

RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Bij RegioBank heb je echt persoonlijk contact met een zelfstandig adviseur die jou en je lokale omgeving kent. En je hebt natuurlijk ook de digitale mogelijkheden van online en mobiel bankieren. Of je nu mobiel wilt betalen, een woning zoekt of een eigen bedrijf wilt starten. Wij hebben een passende oplossing. Lokaal én digitaal dus.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

Wat betekent buurtzaam?

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn een vertrouwd gezicht in de buurt. Zij weten hoe belangrijk een fijne buurt is. Dat is een buurt waar mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. En waar je met plezier kunt wonen, werken en leven. Kortom, een buurt waar mensen buurtzaam bezig zijn. Als buurtzame bank spelen we daar een belangrijke rol in. Zo regel je je bankzaken dus gewoon in de buurt.

Wat maakt RegioBank buurtzaam?

Een buurt waar iedereen prettig woont, werkt en leeft is belangrijker dan ooit. Met onze buurtzame initiatieven en workshops spelen we een verbindende rol in de buurt. En dat blijven we doen, samen met onze eigen medewerkers, zelfstandig adviseurs en partners. Zo stimuleren we de lokale betrokkenheid en saamhorigheid. Want een mooiere samenleving begint in de buurt.

Naar onze buurtzame initiatieven en workshops

De vijf beloften van RegioBank

1. We zijn groot en voelen klein

1. We zijn groot en voelen klein

RegioBank werkt samen met lokale zelfstandig adviseurs in heel Nederland. Er is dus altijd een zelfstandig adviseur bij je in de buurt, waar je welkom bent. Bij iemand die je persoonlijk kent, dat is wat ons echt uniek maakt. En weet je dat we onderdeel zijn van de Volksbank? Dat geeft je de financiële stabiliteit waarop je wilt kunnen vertrouwen bij een bank. En ook de digitale mogelijkheden met online en mobiel bankieren.
2. We zijn een vertrouwd gezicht in de buurt

2. We zijn een vertrouwd gezicht in de buurt

RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Onze zelfstandig adviseurs zijn lokale ondernemers en actief betrokken bij de buurt. Het voordeel? Ze kennen jou en de buurt. Extra fijn dus dat de zelfstandig adviseur je vaste aanspreekpunt is voor alle financiële zaken. Zo kun je vertrouwen op deskundig advies, dat past bij je persoonlijke situatie.
3. We zijn er voor de hele familie

3. We zijn er voor de hele familie

Jong en oud bankiert bij RegioBank. Onze zelfstandig adviseurs helpen je bijvoorbeeld met een betaalrekening voor jezelf, Zilvervloot Sparen voor je kind en een zakelijke rekening voor de winkel van je partner. Ook geven onze zelfstandig adviseurs advies over hypotheken. Voor een nieuwe woning voor je gezin of als je je hypotheek over wilt sluiten.
4. We dragen bij aan een leefbare buurt

4. We dragen bij aan een leefbare buurt

Een leefbare buurt is een fijne buurt om te wonen en leven. Daarom steunen we onder andere lokale projecten die het buurtgevoel vergroten. En we zetten onze kennis van de regio in om bijvoorbeeld de bakker om de hoek te helpen met de juiste financiering. Want als de bakker in de buurt blijft, blijft de slager ook. Zo zetten we ons in voor een buurt die groeit en bloeit. Daarom zijn we de buurtzame bank.

5. Wij geven lokale ondernemers de aandacht die ze verdienen

5. Wij geven lokale ondernemers de aandacht die ze verdienen

Bij de zelfstandig adviseur van RegioBank staat de deur altijd open voor lokale ondernemers. Als ondernemer lever je immers een belangrijke bijdrage aan een fijne buurt.

RegioBank team

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze zelfstandig adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.