RegioBank. Uw bank dichtbij.

Onze 5 beloften aan u. Al 100 jaar.

  • U bent welkom bij ons op kantoor
  • U kent uw adviseur
  • U krijgt bij ons persoonlijke aandacht
  • Wij zijn een bank voor de hele familie
  • Wij laten het hart van de buurt kloppen

Hoge waardering

Volgens recent onderzoek van de Consumentenbond zijn RegioBank klanten met een 9,4 het meest tevreden over hun bank. Ook voor service en voor Internet en Mobiel Bankieren heeft RegioBank het hoogste cijfer van alle banken. Daarnaast zijn we ook erg trots dat we weer zijn uitgeroepen tot klantvriendelijkste bank van Nederland.

Zo maken we onze beloften waar

  • Op zo'n 500 plekken door heel Nederland bieden onze Zelfstandig Adviseurs onze bankproducten aan. U kunt voor advies of bij een vraag altijd even binnenlopen of bellen. Uw persoonlijke adviseur zet graag een stapje extra en neemt echt de tijd voor u.
  • U kunt bij ons terecht voor een hypotheek, betaal- of spaarrekening voor uzelf of voor uw kind. Met JongWijs leren we samen uw kind stapsgewijs omgaan met geld.
  • Samen met het Oranje Fonds hebben we het VoordeBuurt Fonds opgericht. Met het VoordeBuurt Fonds steunen we sociale initiatieven die zich inzetten voor lokale verbondenheid. Op die manier dragen we bij aan de buurt.

100 jaar

RegioBank bestaat dit jaar precies 100 jaar. In 1920 werd -met de oprichting van CVB Bank- de basis gelegd voor wat RegioBank vandaag de dag nog steeds is: de bank in de buurt met een vertrouwd gezicht. En waar u als klant voor een vraag of advies gewoon even binnen kan lopen.

Een klant aan het woord

Francis vertelt waarom zij is overgestapt naar RegioBank.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

Al vele enthousiaste klanten gingen u voor

Onze klanten kiezen voor online bankieren én persoonlijk contact. Kiest u ook voor de klantvriendelijkste bank? U bent altijd welkom bij ons op kantoor. Onze adviseurs staan voor u klaar. Bekijk welke adviseur bij u in de buurt zit.

Bekijk onze betaalrekening
Met de overstapservice stapt u eenvoudig en zonder gedoe over.