Workshop Held met je geld

Wist u dat kinderen die op jonge leeftijd met geld leren omgaan, later minder vaak financiële problemen krijgen? Het kan dus geen kwaad om op tijd te beginnen met een stukje financiële opvoeding. We helpen u graag op weg.

Daarom heeft RegioBank een gratis workshop Held met je geld. Kinderen tussen 7 en 13 jaar zijn van harte uitgenodigd. Ouders zijn ook welkom.

Gratis workshop

Tijdens de workshop leren kinderen meer over geldzaken. Aan de hand van video’s en voorbeelden leren ze op een interactieve wijze bijvoorbeeld:

 • Wat sparen is en hoe ze zelf kunnen sparen.
 • Meer over geldcriminaliteit: wat het is en waar ze op moeten letten.
 • Hoe ze veilig kunnen bankieren.

  Laat uw kind(eren) internetcriminelen te slim af zijn

  Internetcriminaliteit is een veelvoorkomend probleem, met name doordat steeds meer bankzaken en transacties online plaatsvinden. Ook kinderen zijn hier steeds vaker het slachtoffer van. Deze workshop helpt om de kans op online fraude of diefstal van financiële gegevens te verkleinen bij kinderen tussen 7 en 13 jaar. En is bedoeld voor iedereen die zijn kind hiertegen wil weren.

   Meld uw kind(eren) nu aan

   Heeft u interesse? Neem dan contact op met uw Zelfstandig Adviseur. Bent u geen klant bij RegioBank? Loop gerust binnen, bel of stuur een e-mail naar een Zelfstandig Adviseur van RegioBank bij u in de buurt.

   Vind een Zelfstandig Adviseur bij u in de buurt

   Waarom wij ons inzetten voor een leefbare buurt

   Een buurt waar iedereen prettig woont, werkt en leeft is belangrijker dan ooit. RegioBank speelt al meer dan 100 jaar een verbindende rol in de buurt. En dat blijven we doen, samen met onze eigen medewerkers, Zelfstandig Adviseurs en partners. Zo stimuleren we de lokale betrokkenheid en saamhorigheid. Want een mooiere samenleving begint in de buurt.

   Naar onze buurtzame initiatieven