Workshop Held met je geld

Het kan geen kwaad om op tijd te beginnen met een stukje financiële opvoeding. Kinderen die namelijk op jonge leeftijd leren met geld om te gaan, hebben later minder vaak financiële problemen. Daarom heeft RegioBank een gratis workshop 'Held met je geld'. Kinderen tussen 7 en 13 jaar zijn van harte uitgenodigd. Ouders zijn uiteraard ook welkom.

Gratis workshop

Tijdens de workshop leert je kind meer over geldzaken. Aan de hand van video’s en voorbeelden leert hij of zij op een interactieve wijze onder andere:

 • Wat sparen is en hoe kun je zelf sparen?
 • Wat is geldcriminaliteit en waar moet je opletten?
 • Hoe kun je veilig (online) bankieren?

  Laat je kind(eren) slim en veilig online bankieren

  Internetcriminaliteit is een veelvoorkomend probleem, met name doordat steeds meer bankzaken en transacties online plaatsvinden. Ook kinderen zijn hier steeds vaker het slachtoffer van. Deze workshop helpt om de kans op online fraude of diefstal van financiële gegevens te verkleinen bij kinderen tussen 7 en 13 jaar. En is bedoeld voor iedereen die zijn kind hiertegen wil weren.

   Meld je kind(eren) nu aan

   Heb je interesse? Neem dan contact op met je zelfstandig adviseur. Ben je geen klant bij RegioBank? Loop gerust binnen, bel of stuur een e-mail naar een zelfstandig adviseur van RegioBank bij je in de buurt.

   Vind een zelfstandig adviseur bij je in de buurt

   Waarom wij ons inzetten voor een leefbare buurt

   Een buurt waar iedereen prettig woont, werkt en leeft is belangrijker dan ooit. RegioBank speelt al meer dan 100 jaar een verbindende rol in de buurt. En dat blijven we doen, samen met onze eigen medewerkers, zelfstandig adviseurs en partners. Zo stimuleren we de lokale betrokkenheid en saamhorigheid. Want een mooiere samenleving begint in de buurt.

   Naar onze buurtzame initiatieven