Gratis whitepaper over een bedrijfspand kopen

Voorkant van de whitepaper 'Een bedrijfspand kopen? Net zo goed een kwestie van gevoel als van cijfers'

Vandaag is het de ‘Dag van de Ondernemer’. Een dag waarop ondernemers centraal staan en worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. Iedere dag maken zij keuzes die ervoor zorgen dat we fijn kunnen wonen, werken en leven in onze buurt. Daarom geven wij ondernemers de gratis whitepaper ‘Een bedrijfspand kopen? Net zo goed een kwestie van gevoel als van cijfers’.

Whitepaper over de emotionele overwegingen bij het kopen van een bedrijfspand

In Nederland zijn er zo'n 1,5 miljoen zelfstandigen met en zonder personeel. Veel ondernemingen groeien op een gegeven moment uit hun jasje. Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een nieuw onderkomen. Als ondernemer sta je dan voor de keuze: kopen of huren? Dat kan een uitdagende keuze zijn, die verder gaat dan alleen cijfers. Zakelijke beslissingen zijn emotioneel gezien direct ook persoonlijke beslissingen. Het is daarom goed om - naast alle online financiële tools - je persoonlijke overwegingen in kaart te brengen.

Hulp voor ondernemers

In onze whitepaper ‘Een bedrijfspand kopen? Net zo goed een kwestie van gevoel als van cijfers’ helpen we ondernemers bij deze emotionele overwegingen. Aan de hand van informatie en stellingen helpen we ondernemers stil te staan bij hun gevoel.

Rondje met daarin een pijl die naar beneden wijst

Download de gratis whitepaper

Een bedrijfspand huren of kopen? Kijk niet alleen naar de cijfers, maar sta ook stil bij je gevoel! Deze whitepaper helpt je bij die emotionele overwegingen.

Nu downloaden

Ga in gesprek

Sta je voor de keuze tussen zakelijk kopen of huren? Dan kan de whitepaper je helpen bij vragen als ‘Wil ik kopen?’, ‘Kan ik kopen?’, ‘Wat moet ik kopen?’ en ‘Wie kan mij het beste helpen?’. Je antwoorden op de stellingen in de whitepaper kun je gebruiken om met onze zelfstandig adviseurs in de regio in gesprek te gaan. Dan weet je zeker dat niets onbelicht blijft en maak je uiteindelijk de beste keuze.

Aandacht voor kleinzakelijke ondernemers in de regio

Wij geven lokale ondernemers die aandacht die ze verdienen. Bij onze adviseurs, die vaak zelf ook ondernemer zijn, loop je nog gewoon binnen zonder afspraak. En omdat ze in de buurt zitten, kennen ze de lokale markt. Dat praat wel zo fijn.

Vind een zakelijk adviseur bij jou in de buurt

Meer lezen

Voor- en nadelen van een bedrijfspand huren of kopen

Alles over bedrijfshuisvesting  

De Bedrijfshypotheek van RegioBank