Voorwaarden en tarieven Jongerenbetaalrekening

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. En ook wat wij van jou verwachten. We hebben hier alle voorwaarden en belangrijke informatie over de Jongerenbetaalrekening voor je op een rijtje gezet.

Voorwaarden Jongerenbetaalrekening

In dit document lees je informatie over jouw betaalrekening en welke afspraken er gelden. Ook lees je wat je nodig hebt om jouw betaalrekening te gebruiken, zoals de betaalpas en Mijn RegioBank.

Voorwaarden Mijn RegioBank

In dit document krijg je informatie over Mijn Regiobank en zie je welke afspraken gelden als je online jouw geldzaken regelt. Bijvoorbeeld dat je zelf altijd goed moet controleren welke gegevens jij invoert. Verder lees je wat jij moet doen om veilig online te bankieren

Reglement Privérekening

In dit reglement lees je wat je nodig hebt om te betalen en wat je moet weten over betalen en jouw betaalrekening. Voor jouw betaalrekening gelden verschillende voorwaarden waaraan jij je moet houden en wij ook. Dit Reglement Privérekening geldt voor al onze betaalrekeningen. Daarnaast zijn er aparte voorwaarden die voor jouw particuliere betaalrekening gelden.

Algemene Bankvoorwaarden

In deze voowaarden staan basisregels waaraan wij ons als bank moeten houden en jij ook. Deze gelden voor alle producten en diensten die jij van ons afneemt. Het gaat hier om rechten en verplichtingen van jou en van ons. Omdat dit voorwaarden van alle banken samen zijn, zijn ze anders geschreven dan onze andere voorwaarden.

Tarieven van de Jongerenbetaalrekening

In de Tarievenwijzer Betalen vind je alle tarieven voor onze betaal- en spaarrekeningen.

Andere belangrijke informatie

Lees hoe je contact met ons opneemt, wat je moet doen als je een klacht hebt en meer over het recht van bedenktijd bij een overeenkomst op afstand. Ook vertellen we je wat we met jouw gegevens doen en wat we doen om jouw gegevens te beschermen.

Informatiedocument Vergoedingen Jongerenbetaalrekening

Zoek je iets anders?

Of ga naar de servicepagina