Kinderrekening JongWijs

  • Betaalrekening voor uw kind
  • Met eigen betaalpas
  • Help uw kind met geldtips

Vraag een rekening voor uw kind aan

Kinderrekening JongWijs groeit mee met uw kind

Zit uw kind al (bijna) op de middelbare school? Dat is een mooie mijlpaal. Ook op het gebied van geld. Met JongWijs opent u een rekening voor uw kind zélf. Hiermee kan uw kind zelf betalen, met een eigen betaalpas.

JongWijs is voor alle kinderen van nul tot achttien jaar. Met JongWijs leert uw kind stap voor stap sparen en betalen. Het begint met een spaarrekening. Als uw zoon of dochter acht is, komt er een betaalrekening bij. Ook sturen we u en uw kind leerzame tips over geld. Zo willen we u helpen bij de financiële opvoeding van uw kind.

Pinpas voor middelbare school?

JongWijs helpt uw kind met een pinpas, mobiele app en tips voor veilig pinnen. Open JongWijs met pinpas vóór 14 september 2018, dan krijgt uw kind € 5 cadeau.*

Lees meer over de actie


Hoe werkt het?

JongWijs is inclusief betaalmogelijkheden, zoals een eigen betaalpas en online bankieren. Alles kan, niets hoeft. U bepaalt.

Jeugdpas

Met uw toestemming kan uw kind een Jeugdpas krijgen, met een weeklimiet. Opent uw kind JongWijs na zijn twaalfde verjaardag, dan krijgt hij een betaalpas met standaardlimieten. Als u die limieten te hoog vindt, dan kunt u dit aanpassen bij uw Zelfstandig Adviseur.

Online bankieren

Met de kinderrekening JongWijs leert uw kind ook online bankieren. Zo kunnen kinderen bij RegioBank vanaf hun achtste Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. Natuurlijk alleen als u daar toestemming voor geeft. Tot hun twaalfde kunnen kinderen alleen geld overmaken tussen hun eigen rekeningen bij RegioBank. Ná hun twaalfde kunnen ze ook geld overmaken naar rekeningen van anderen. Zo leert uw kind stap voor stap sparen, betalen en online bankieren.

Spelenderwijs leren

Bij een JongWijs pakket krijgt uw kind elk jaar leerzame tips over geld van ons toegestuurd. Gewoon via de post. Natuurlijk begint dat heel simpel en groeien onze tips mee met de belevingswereld van uw kind. Ook ú krijgt bij deze kinderrekening jaarlijks handige tips van ons in uw brievenbus. Zo kunt u uw kind leren omgaan met geld. En voor al uw vragen staat uw Zelfstandig Adviseur bij u in de buurt altijd klaar voor u en uw kind.

Meer lezen over JongWijs

Welkomstcadeau

Bij het openen van een JongWijs pakket mag uw kind een leuk welkomstcadeau kiezen.

Vraag een rekening voor uw kind aan

Betalen zoals u dat wilt

Snel en eenvoudig uw betalingen regelen? Dat kan met een bankrekening van RegioBank. Er is altijd een bankrekening die bij u past.

Bekijk alle bankrekeningen

RegioBank team

JongWijs openen

Wilt u het JongWijs-pakket voor uw kind aanvragen? Het is zo geregeld, één van onze adviseurs helpt u graag.