De omgeving van Administratiekantoor Bouterse, RegioBank in Serooskerke

Administratiekantoor Bouterse B.V

Aan de Torenstraat in Serooskerke staat het pand van Bouterse Administratiekantoor. Klanten weten het bedrijf al jaren te vinden. Want ze weten: voor administratieve zaken en bankproducten moeten ze hier zijn.

Bouterse Administratiekantoor biedt administratieve ondersteuning, fiscale begeleiding, bedrijfsadvies en financiële planning. Ook verzorgen de medewerkers graag uw aangifte inkomstenbelasting en helpen ze u met het invullen van belastingformulieren. Daarnaast bemiddelt het bedrijf al jaren exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Foto van Jan Bouterse

Jan Bouterse

Foto van Martijn Bouterse

Martijn Bouterse

Foto van Rohalt Bouterse

Rohalt Bouterse

In de familie

Wist u dat dit een echt familiebedrijf is? Jan Bouterse startte het kantoor in 1991. Inmiddels zijn ook twee van zijn kinderen lid van het team. Zij kregen de liefde voor het vak met de paplepel ingegoten!

Deur staat open

Het kantoor heeft sinds haar oprichting een behoorlijke schare aan vaste klanten opgebouwd. Wat deze mensen zo tevreden maakt? Dat ze gewoon kunnen binnenstappen als ze vragen hebben of iets willen regelen. Een afspraak maken is dus niet nodig!

Persoonlijk gesprek

Overigens leren medewerkers u als klant graag goed kennen. Dat doen ze door het persoonlijke gesprek met u aan te gaan. Zo weten ze precies hoe ze u kunnen helpen en treft u altijd een bekend gezicht als u langskomt.

Op elke vraag antwoord

RegioBank-klanten komen met de meest uiteenlopende vragen naar het kantoor toe. De één heeft een geblokkeerde pas, de ander wil een Zilvervlootrekening openen voor een kleinkind. En weer andere klanten zoeken hulp bij internetbankieren. Geen probleem, er staat altijd wel een adviseur klaar om te helpen.

Samen sterk

Bouterse Administratiekantoor is er ook voor andere lokale ondernemers. Naast dat ze zakelijke diensten bieden, zijn de medewerkers lid van de lokale ondernemersvereniging. Bovendien sponsoren ze verschillende verenigingen, zoals de voetbalclub en de muziekvereniging. Zo dragen ze iets blijvends bij aan de gemeenschap.