De omgeving van Heilbron, RegioBank in Aalten

Alpina Aalten

Over al uw financiële vragen kan Heilbron u adviseren, zodat u precies die verzekeringen afsluit die u nodig heeft, zonder daarvoor te veel te betalen. Deskundigheid, persoonlijk advies, goede service en onafhankelijkheid staan voor het team van Heilbron hoog in het vaandel.

U vindt ons in het centrum van Aalten en nu alle banken uit het dorp zijn verdwenen, blijven wij over om u de beste dienstverlening te kunnen bieden. Dat betekent dat u bij ons niet alleen geld kunt opnemen, zoals bij de geldautomaat wat verderop, maar ook bedragen kunt storten. Zo komen sommigen nog altijd met hun spaarpot binnenlopen. Kom daarnaast gerust informatie inwinnen over de betaal- en spaarproducten van RegioBank, waarin wij u graag adviseren en waarvoor exclusief bemiddelen als Zelfstandig Adviseur.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Gerard Jansen

Gerard Jansen

Commercieel administratief binnendienstadviseur
“Iedereen wil het beste uit het leven halen en zijn of haar persoonlijke doelen realiseren. Wij helpen u daar optimaal bij.”
Jacqueline Verdaasdonk – Becks

Jacqueline Verdaasdonk – Becks

Binnendienstadviseur particulier
Wilma Elburg

Wilma Elburg

Binnendienstadviseur particulier

Mooie jongerenproducten

Met het JongWijs pakket -speciaal voor jongeren- helpen wij als Zelfstandig Adviseur van RegioBank ouders bij de financiele opvoeding van hun kind. Met handige tips en weetjes. Wij spelen in op hun specifieke behoeften en kijken persoonsgericht naar oplossingen op financieel vlak. Persoonlijk en deskundig dus.

 

Lokaal zichtbaar

Als lokaal kantoor zetten wij ons graag in voor de regio en sponsoren diverse lokale partijen. Zoals de Aaltense wandelvierdaagse, waarbij we niet alleen financiële steun geven, maar ook onder de mensen zijn en de nodige energie en lekkers uitdelen. Wij zijn een team dat graag maatschappelijk betrokken blijft op lokaal niveau.