De omgeving van Ancora Adviesgroep, RegioBank in Noordwijk en Katwijk

Ancora Adviesgroep

In de afgelopen 50 jaar is Ancora Adviesgroep uitgegroeid tot een persoonlijk, servicegericht advieskantoor die vele diensten aanbiedt. Doordat het kantoor op een centrale locatie zit, is Ancora een begrip in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg ZH e.o..

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Kim Meijer

Kim Meijer

Receptioniste
Arnold Vooijs

Arnold Vooijs

Adviseur bankzaken
Nick de Jager

Nick de Jager

Vennoot en makelaardij
Het is fantastisch dat klanten zich zodanig thuis voelen bij ons, dat ze soms gewoon binnenwandelen voor een praatje. Klanten succesvol helpen met de aankoop en verkoop van hun huis geeft me echt een kick!
Ricardo Guijt

Ricardo Guijt

Adviseur Bankzaken

Alles onder één dak

Alles wat er op financieel gebied en onroerend goed speelt, vind je bij Ancora Adviesgroep. Deskundige en gediplomeerde medewerkers op diverse terreinen helpen je om de juiste beslissing te maken. Van de soms ingewikkelde wetgeving op het gebied van hypotheken en pensioenen, een ingewikkelde schade, het verkopen van je woning, tot aan het openen van een spaar- of betaalrekening van RegioBank; je kunt bij ons terecht.

Wij maken het je makkelijk, wij helpen je graag

Lig je weleens wakker van alles wat er op je afkomt? Soms is het lastig om de juiste vragen te stellen, als je zelf de ‘grote verzekeraar of geldverstrekker’ moet bellen. Niet nodig! Loop eens bij ons binnen. Met een kop koffie erbij, kun je al je vragen stellen. Wij helpen je graag en nemen de tijd voor je.

Ook gemakkelijk dat je je bankzaken dichtbij kunt regelen. Als zelfstandig adviseur van RegioBank helpen wij je ook met spaar- en betaalproducten. En je wordt geholpen door een medewerker die je kent. Wel zo vertrouwd!