De omgeving van Ancora Adviesgroep, RegioBank in Noordwijk en Katwijk

Ancora Adviesgroep

Aan de Kerkstraat in Noordwijk zit Ancora Adviesgroep, je zelfstandig adviseur van RegioBank. Hier regelt je alles onder één dak: van je verzekeringen en bankzaken tot je pensioen. De deur staat altijd open voor een kop koffie en goed financieel advies.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Nick de Jager

Nick de Jager

Vennoot en makelaardij
Het is fantastisch dat klanten zich zodanig thuis voelen bij ons, dat ze soms gewoon binnenwandelen voor een praatje. Klanten succesvol helpen met de aankoop en verkoop van hun huis geeft me echt een kick!

Het zit in de genen

Het familiebedrijf Ancora bestaat al drie generaties lang. De oorsprong van de organisatie ligt bij Dirk de Jager, die een accountantskantoor aan huis runde. In 1972 breidde hij het bedrijf uit met een makelaarskantoor. Zijn zoon René sloot zich toen ook aan. Later voegde Hans Guijt zich toe aan het team, wiens zoon hier nu ook werkt. Twee families in de zaak, dus! Inmiddels heeft Ancora twee vestigingen: één in Katwijk en één in Noordwijk. Beide kantoren kenmerken zich door de persoonlijke sfeer.

De menselijke maat

Bij Ancora staan de klanten voorop. Terwijl bij grote banken de trend heerst om klanten zo snel en efficiënt mogelijk te helpen, nemen de adviseurs van Ancora liever de tijd voor je. Telefonisch en bij voorkeur op kantoor. En is dat niet mogelijk? Dan komt de adviseur graag bij je thuis langs. De visie van RegioBank sluit mooi aan op Ancora’s motto: mensen maken het verschil. Daarom is het advieskantoor ook al jarenlang zelfstandig adviseur.