De omgeving van Assurantie-Adviesbureau A.K. Bakker-Bloem, RegioBank in Ridderkerk

Assurantie-Adviesbureau A.K. Bakker-Bloem

Bakker-Bloem te Ridderkerk is een echt familiebedrijf. In 1958 is het bedrijf opgericht door Adriana Kornelia Bakker-Bloem. Zij was de eerste vrouwelijke Makelaar in Assurantiën! Hierna stond dochter Ilse Schotanus-Bakker aan het roer. Inmiddels is de 3de generatie met kleinzoon Brandon aan het roer van dit mooie familiebedrijf. Ilse loopt nog steeds rond en adviseert nog dagelijks aan klanten en zelfs opa loopt nog rond en helpt mee waar hij kan. Wij zijn altijd een trots familiebedrijf geweest en dat willen wij ook graag blijven!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Brandon B. Schotanus

Brandon B. Schotanus

Directeur/Eigenaar, Adviseur Zakelijk & Particulier
Begonnen tijdens mijn studie ben ik inmiddels niet meer weg te denken bij Bakker-Bloem, langzaam aan doorgegroeid van administratief medewerker tot adviseur. Bankzaken, verzekering, of het nu voor een particulier of bedrijf is, ik ga graag voor je aan de slag. Stap gerust binnen voor een kop koffie!
Anneke Heijboer-Lagendijk

Anneke Heijboer-Lagendijk

Administratief & Bancair medewerkster
Na dertien jaar ben ik echt onderdeel van het kantoor. Ik regel graag alles goed en ben voor iedereen een aanspreekpunt. Bij ons vind je een totaal combinatie: verzekeringen, bankzaken én Anneke krijg je erbij!
Michelle Opzitter

Michelle Opzitter

Commercieel & Administratief medewerkster
Vooral de diversiteit en het persoonlijk contact met klant maar ook zeker met mijn collega's waardeer ik. Geen vlot gebabbel maar wel vlot handelen, de mogelijkheid om aanspreekpunt te zijn op alle financiële vlakken.
Brigitta J. Jager-Baard

Brigitta J. Jager-Baard

Erkend Financieel Adviseur, Adviseur Particulier
Bij Bakker-Bloem is mij opgevallen dat we juist investeren in lange termijn relaties en wederzijds vertrouwen. Dat gevoel probeer ik mee te geven aan klanten die binnenstappen. Rustig blijven en duidelijke uitleg geven bij (grote) financiële beslissingen.
Ilse E.B.  Schotanus-Bakker

Ilse E.B. Schotanus-Bakker

Erkend Financieel Adviseur, Adviseur Schade Zakelijk
Na bijna dertig jaar in het vak geniet ik nog dagelijks van de strijd en onderhandelingen met maatschappijen. Mijn doel? De diensten die ik verleen zo passend mogelijk maken voor de klant!
Martinus Bakker

Martinus Bakker

Algemeen medewerker
Al meer dan zestig jaar ben ik hier te vinden. Mijn kleinzoon heeft de zaak overgenomen en houdt zich bezig met de leiding van de zaak. Ik lever kleine hand- en spandiensten waar nodig en een luisterend oor.

Assurantie-Adviesbureau A.K Bakker-Bloem in Ridderkerk is een echt familiebedrijf. In 1958 is het bedrijf opgericht door Adriana Kornelia Bakker-Bloem. Zij was de eerste vrouwelijke Makelaar in Assurantiën! Op dit moment staat dochter Ilse Schotanus-Bakker aan het roer. De zoon van Ilse, Brandon, werkt inmiddels ook in het familiebedrijf en zal het bedrijf voortzetten mettertijd. Ook opa van 89 loopt nog rond en helpt mee waar hij kan. Wij zijn altijd een trots familiebedrijf geweest en dat willen wij ook graag blijven!

Persoonlijk en digitaal

Bij ons krijg je altijd een persoon aan de lijn. Geen bandje, of keuzemenu. Toch gaan we ook met de tijd mee. Via een app kun je wijzigingen doorgeven, je schades melden en vele andere zaken regelen. Dit gebeurt allemaal wel op een manier waarbij wij je als klant aan de hand meenemen. Zo kunnen we iedereen van dienst zijn en ons aanpassen aan jouw behoefte. Of het nu persoonlijk via de telefoon of op kantoor is, of snel en gemakkelijk via de RegioBank app van RegioBank.

Eekhoorn

De eekhoorn is al vanaf het begin aan het bedrijf verbonden, niet alleen is deze ontworpen door opa Bakker, symbolisch verzamelt deze nootjes voor barre tijden. Zo werkt het ook met je verzekeringen.

Daarnaast zijn we ook zelfstandig adviseur van RegioBank, een bank die vertrouwen en persoonlijke dienstverlening hoog in het vaandel heeft. Waar je eveneens geen nummertje bent. Wil je meer informatie over onze dienstverlening of eens kennismaken? Kom dan langs of bel even. Geheel vrijblijvend natuurlijk!