De omgeving van Assurantiekantoor M. Kruis/Admin.kntr M. Kruis, RegioBank in Hindeloopen

Assurantie- en administratiekantoor M. Kruis

Assurantiekantoor M. Kruis is altijd in de buurt voor persoonlijk advies op maat.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Maarten Kruis

Maarten Kruis

Eigenaar/adviseur
Net als Jaap ben ik eigenaar en adviseur bij Assurantiekantoor M. Kruis. Ook bij mij kunt u terecht voor hypotheekadvies, zakelijk advies en verzekeringsadvies.
Geeske Koopman

Geeske Koopman

Assistent Boekhouder
Ik verzorg de boekhouding bij Assurantiekantoor M. Kruis. Dit doe ik met veel plezier, voor ZZP’ers en het MKB.
Elske Folmer

Elske Folmer

Medewerker binnendienst

Assurantiekantoor M. Kruis is altijd in de buurt voor persoonlijk advies op maat.

Verzekeren zoals u dat wiltGemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden wij onze relaties drie mogelijkheden:

· Persoonlijk advies van een adviseur

· Telefonische helpdesk

· Zelf verzekeren via onze digitale verzekeringswinkel

Welke manier u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u profiteert van onze uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen scherpe premies.

Gemak bij u in de buurt

Wij zijn een lokaal financieel advieskantoor in Hindeloopen. Als Zelfstandig Adviseur van Regiobank helpen wij u daarnaast ook met uw bankzaken. Woont u in onze regio? Dan profiteert u niet alleen van het gemak dat u zelf de wijze van verzekeren kunt kiezen. Wij zijn namelijk ook nog eens dichtbij bij u in de buurt gevestigd. Heeft u een schade, of wilt u ons persoonlijk spreken? Kom dan gerust bij ons langs. U bent van harte welkom!

Persoonlijke aanpak

Ondank dat u als klant ook in onze administratie gekoppeld bent aan een nummer, bent u dat voor ons zeker niet! Integendeel. Financiële zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren wij ook een persoonlijke aanpak. Wij willen graag al onze relaties kennen en weten wat er bij hen speelt. Op die manier kunnen wij tijdig een aangepast advies geven, wanneer er zich bijvoorbeeld wijzigingen voordoen in wetgeving of fiscale regels.

Kunnen wij iets voor u betekenen? U vindt ons in Hindeloopen.