De omgeving van Assurantie- en Adviesburo Lucas B.V., RegioBank in Vroomshoop

Assurantie- en Adviesburo Lucas B.V.

Aan het Linderflier 2 in Vroomshoop vind je sinds 1997 Assurantie- en Adviesbureau Lucas B.V. Het familiebedrijf wordt gekenmerkt door de vriendelijke en ongedwongen sfeer.  Assurantie- en adviesbureau Lucas B.V. is een klantgericht kantoor met ervaren en vakbekwame medewerkers. Een enthousiast team van mensen waar je je graag door laat adviseren!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Vera Lucas

Vera Lucas

Adviseur bankzaken, Verzekeringsadviseur
Het persoonlijk contact en een deskundig advies in begrijpelijke taal staan bij mij centraal. Een tevreden klant geeft veel voldoening. Daar doe je het voor!
Marco Lambers

Marco Lambers

Adviseur bankzaken, Hypotheekadviseur, Verzekeringsadviseur
Inmiddels al meer dan 25 jaar bij het bedrijf werkzaam. Daardoor ken je veel mensen bij naam. Dat is ook wat het zo leuk maakt in dit werk. Omgaan met klanten en ontzorgen met financiƫle zaken.
Annemiek Wessels

Annemiek Wessels

Adviseur bankzaken
Het persoonlijke contact en adviseren van de klanten maakt het werk zo leuk. Het geeft veel voldoening als een klant met een tevreden gevoel de deur uit gaat.
Bianca Willems

Bianca Willems

Adviseur Bankzaken
Het vak is afwisselend en leuk omdat wij persoonlijk contact met de klant hebben en omdat wij de klant een goed advies geven. Ik bied naast een professioneel en een eerlijk advies ook altijd een luisterend oor.

Familiebedrijf

In de jaren vijftig startte grootvader Lucas zijn eigen assurantie- en adviesbureau. De ambitie en ervaring werd overgedragen op zijn zoon, die het weer doorgaf aan zijn twee dochters Vera en Martine Lucas. In 2014 namen zij het bedrijf over van hun vader, die zelf in 1990 de eerste werknemer in loondienst aannam. Inmiddels is dat uitgegroeid tot vijftien werknemers.

Laagdrempelig

Het geheim van de drie generaties is om met twee benen op de grond te blijven staan en iedereen in zijn waarde te laten. Assurantie- en Adviesbureau Lucas B.V. neemt de tijd voor haar klanten en vindt het vooral belangrijk om hun uiterste best te doen de klant verder te helpen. Je staat op de eerste plaats. Als zelfstandig adviseur van de RegioBank voorzien zij je van passend advies. Altijd onafhankelijk en ongedwongen, want je beslist. Aangezien het kantoor in het centrum van Vroomshoop gevestigd is, loopt iedereen gemakkelijk binnen. Ook voor het melden van schade bijvoorbeeld.

Vertrouwen

Assurantie- en adviesbureau Lucas B.V. kent zelf drie generaties en ziet dat ook terug in haar klantenbestand. Vele families uit de regio zijn al jarenlang klant bij Assurantie- en adviesbureau Lucas B.V. Van sparen voor de zilvervlootrekening, tot hun eerste auto, het kopen van hun eerste huis en het opbouwen van pensioen. De jarenlange ervaring staat voor vertrouwen. De gediplomeerde adviseurs verzorgen voor iedereen een advies op maat. Onafhankelijk en afgestemd op je wensen.