De omgeving van Assurantiekantoor P.A.G. Helwegen, RegioBank in Geleen

Assurantiekantoor P.A.G. Helwegen

In hartje Geleen vind je Assurantiekantoor Helwegen, je zelfstandig adviseur van RegioBank. Mia Helwegen en Manon Bolten ontvangen je graag op kantoor -of de ‘grote open keuken’ zoals ze het zelf noemen- en helpen je met je financiële huishouding. Naast dat ze hypotheken, pensioenadvies en verzekeringen aanbieden, bemiddelen ze exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Manon Bonten

Manon Bonten

Adviseur bankzaken en al vijftien jaar de rechter- en linkerhand van Mia
Helpt je, net als Mia, met al je bankzaken.
Mia Helwegen

Mia Helwegen

Eigenaar
Wat ik zo leuk vind aan onze RegioBank-klanten is dat ze er heel bewust voor kiezen hun bankzaken in de buurt te regelen, in plaats van alles digitaal op afstand te doen.

Open keuken

Je zal je snel thuis voelen bij Assurantiekantoor Helwegen. Zoals de glazen pui aan de buitenkant al laat zien, werken Mia en Manon in een open kantoor. Een open keuken, noemen ze het zelf. Want zoals Limburgse gastvrijheid betaamt, bieden ze klanten graag een kop koffie aan. Mia startte haar bedrijf in 2001 en werd in 2006 zelfstandig adviseur van RegioBank. Daarmee voegde ze betaal- en spaarproducten toe aan haar aanbod. Een welkome toevoeging, omdat ze daarmee de complete financiële huishouding van haar klanten kan ondersteunen.

Van jong tot oud

Een jonge moeder met een dochtertje van 2, een man van boven de 80. Mia en Manon helpen klanten van jong tot oud. Hun vragen zijn net zo gevarieerd. De ene keer gaan ze over het openen van een rekening, de andere keer over het regelen van een pensioen. Stuk voor stuk waarderen de klanten een zorgzame en menselijke behandeling. Waar kan een meisje van 5 nog met haar spaarpot naar binnen lopen om haar centjes te tellen? Bij ‘haar bank’, zoals ze zelf uitroept. Mia en Manon laten haar graag een cadeautje uitzoeken voor de bij elkaar gespaarde moeite. Ze zijn echt de financiële verpleegsters van de klanten. En dat verveelt nooit.