Assurantiekantoor Schriks B.V.

U vindt assurantiekantoor Schriks in het Noord-Brabantse Asten. Het familiebedrijf is al ruim honderd jaar oud en een waar begrip in het dorp en de omgeving. Assurantiekantoor Schriks bemiddelt exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Ook voor onafhankelijk advies over onder andere hypotheken en verzekeringen bent u hier aan het juiste adres.

U bent welkom

Assurantiekantoor Schriks is gevestigd in het centrum van Asten in het monumentale postkantoor. Binnen is dit goed te merken: de hoge plafonds en ramen geven het kantoor een licht en open karakter. Bij binnenkomst wordt u aan de balie direct verwelkomd door één van de medewerkers, waarna één van de adviseurs u verder zal begeleiden.

Vertrouwd in Asten

Klanten van jong tot oud komen geregeld binnenlopen bij deze Zelfstandig Adviseur. En de medewerkers op het kantoor willen dat ook niet anders: Assurantiekantoor Schriks is en blijft een vertrouwd stukje Asten. Regelt u uw bankzaken het liefst vanuit huis? Dan kan dat natuurlijk via Mijn RegioBank. Voor hulp kunt u ook terecht via telefoon of mail. Het team staat voor u klaar!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Ruby van Bakel

Ruby van Bakel

Adviseur bankzaken
Op ons kantoor staan klanten op de eerste plaats, heeft iedereen zijn eigen kwaliteiten en zijn we collegiaal, eerlijk en positief. We werken samen en vullen elkaar aan. Daarom werk ik hier met heel veel plezier.
Marjan de Wit

Marjan de Wit

Adviseur bankzaken
Ik verwelkom de klanten bij binnenkomst. Samen met hen kijk ik hoe ik ze het best kan helpen en ondersteunen. Waar nodig geef ik uitleg en ontzorg ik de klant.
Yvonne van Mullekom

Yvonne van Mullekom

Adviseur bankzaken
Vooruitdenken voor klanten vind ik belangrijk. Het is een mooie uitdaging om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Dat extra stapje zet ik graag.