Centrum van Asten - Assurantiekantoor Schriks

Assurantiekantoor Schriks B.V.

Je vindt Assurantiekantoor Schriks B.V. in het Noord-Brabantse Asten. Het familiebedrijf is al ruim honderd jaar oud en een waar begrip in het dorp en de omgeving. Assurantiekantoor Schriks B.V. bemiddelt exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Ook voor onafhankelijk advies over onder andere hypotheken en verzekeringen ben je hier aan het juiste adres.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Foto van Daniëlle Heijen

Daniëlle Heijnen

Foto van Leonie Welten

Leonie Welten

Foto van Johan Schriks

Johan Schriks

Foto van Marjan de Wit

Marjan de Wit

Ik verwelkom de klanten bij binnenkomst. Samen met hen kijk ik hoe ik ze het best kan helpen en ondersteunen. Waar nodig geef ik uitleg en ontzorg ik de klant.
Foto van Yvonne van Mullekom

Yvonne van Mullekom

Adviseur bankzaken
Vooruitdenken voor klanten vind ik belangrijk. Het is een mooie uitdaging om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Dat extra stapje zet ik graag.

Je bent welkom

Assurantiekantoor Schriks B.V. is gevestigd in het centrum van Asten in het monumentale postkantoor. Binnen is dit goed te merken: de hoge plafonds en ramen geven het kantoor een licht en open karakter. Bij binnenkomst wordt je aan de balie direct verwelkomd door één van de medewerkers, waarna één van de adviseurs je verder zal begeleiden.

Vertrouwd in Asten

Klanten van jong tot oud komen geregeld binnenlopen bij deze zelfstandig adviseur. En de medewerkers op het kantoor willen dat ook niet anders: Assurantiekantoor Schriks B.V. is en blijft een vertrouwd stukje Asten. Regel je jouw bankzaken het liefst vanuit huis? Dan kan dat natuurlijk via Mijn RegioBank. Voor hulp kun je ook terecht via telefoon of mail. Het team staat voor je klaar!