De omgeving van Assurantiekantoor W. Busscher B.V., RegioBank in Harbrinkhoek

Assurantiekantoor W. Busscher B.V.

Het is alweer een hele tijd geleden dat Walter Busscher de deuren opende van zijn Assurantiekantoor W. Busscher in Harbrinkhoek. In 1992 startte Walter het bedrijf vanaf zijn woonadres. Binnen enkele jaren bleek dat er meer ruimte nodig was en de verhuizing naar de Almeloseweg was een feit.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Walter  Busscher

Walter Busscher

Directeur / Eigenaar
Sinds 1992 actief als zelfstandig adviseur in verzekeringen, pensioenen, hypotheken en bancaire zaken. Laagdrempelig, duidelijkheid, gedrevenheid zijn woorden die perfect bij mij en mijn team passen. Naast mijn werk is voetbal een grote hobby van mij.
Joost  Lucas

Joost Lucas

Assurantieadviseur
Sinds 2004 in dienst van Assurantiekantoor W. Busscher. De verzekeringsbranche blijft in beweging, hierdoor blijft het een uitdaging om voor iedere klant dé oplossing te vinden die het best bij hem of haar past. Maakt tijd voor uw vraag, op kantoor of bij u thuis.
Nicole  Egberink

Nicole Egberink

Schadebehandelaar
Behandelaar van alle voorkomende schades, klein of groot, particulier- of zakelijk, het wordt allemaal voor u geregeld en afgewikkeld. Daarnaast werkzaam als RegioBank-bancair medewerkster.
Manon  Braakhuis

Manon Braakhuis

Binnendienst medewerkster
RegioBank-bancair medewerkster voor de zakelijke-en particuliere klant sinds 2002. Daarnaast verantwoordelijk dat de polis-administratie in goede banen wordt geleidt.
Ankie  van Buren - Weghorst

Ankie van Buren - Weghorst

Boekhoudkundig medewerkster
Voorheen collega van Walter, sinds 2001 in dienst getreden bij Assurantiekantoor W. Busscher. Verantwoordelijk voor de financiële administratie.
Germa  Busscher-Grobben

Germa Busscher-Grobben

Medewerkster digitalisering
Gezien de digitalisering van alle voorkomende papieren documenten, zorg ik samen met collega Ellen voor dat wij een vrijwel papierloos kantoor hebben.
Ellen  Wesselink - Brandwacht

Ellen Wesselink - Brandwacht

Medewerkster digitalisering
Medeverantwoordelijk voor de digitalisering en het koppelen van digitale gegevens om naar een papierloos / papierarm kantoor te werken.

Het is alweer een hele tijd geleden dat Walter Busscher de deuren opende van zijn Assurantiekantoor W. Busscher in Harbrinkhoek. In 1992 startte Walter het bedrijf vanaf zijn woonadres. Binnen enkele jaren bleek dat er meer ruimte nodig was en de verhuizing naar de Almeloseweg was een feit.

Onze laagdrempeligheid bracht ons waar we nu zijn: een kantoor waar men makkelijk binnenloopt. Ongedwongen en we nemen de tijd.

Voor de meeste inwoners van Harbrinkhoek is Assurantiekantoor W. Busscher inmiddels een bekend bedrijf. In de zin dat ze hun verzekeringen of bankzaken bij ons onder brachten, maar ook door de diverse sponsoruitingen, van voetbalclub tot volleybalvereniging en van zanggroep tot autorodeo.

Kies zelf hoe u uw financiële zaken regelt

Gemak en zekerheid, dat zijn kernwoorden binnen onze dienstverlening. U kiest zelf hoe u uw financiële zaken regelt: met een persoonlijk advies, via onze telefonische helpdesk of via onze digitale verzekeringswinkel. Wat u ook kiest, u profiteert van onze uitgebreide service en verzekeringsproducten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

Hecht team

Iedereen in het team werkt samen, maar houdt ook het eigen takenpakket/specialisme voor ogen. Zo is Walter Busscher zelf ‘Erkend Hypotheekadviseur’ en runt hij samen met Joost Lucas de buitendienst. Op kantoor zelf zit een team van dames voor onder andere schade-afhandeling, (polis)administratie, reisadvies, bancaire zaken en makelaardij. De combinatie van alle medewerkers bij ons op kantoor zorgt voor een compleet financieel dienstenpakket.

Een nuchtere kijk

Het is de nuchtere kijk en tegelijkertijd het persoonlijke contact waardoor RegioBank zo goed aansluit bij Busscher. De bank die nog gevestigd is in dorpen, en met ons ook een Zelfstandig Adviseur in Harbrinkhoek heeft. Zo kunt u niet alleen bij ons terecht voor uw verzekeringen en hypotheek, maar voor uw bankzaken.

Kunnen we iets voor u betekenen? Dan horen we dat graag!