ATTENTIV A. Boskma BV

Assurantiekantoor Attentiv A. Boskma en administratiekantoor Allemanhûs zijn gevestigd op de Kleine Dijlakker 45 te Bolsward, naast de grote Martinikerk. We zijn een veelzijdig kantoor.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Willy  Lep

Willy Lep

Financieel adviseur en directeur
In 2002 richtten Age en ik het verzekeringskantoor Attentiv op. Zowel het adviseren en afsluiten van bankproducten als advies op het gebied van hypotheken of pensioenaanvullingen verzorg ik voor u.
Age  Boskma

Age Boskma

Financieel adviseur en directeur
Ik werk al erg lang in het financiële vak en geef u graag advies.Met name schadeverzekeringen (particulier en zakelijk) zijn mijn specialiteit. Heeft u schade? Dan ondersteun ik u met uw declaratie.
Trea  Bijlsma

Trea Bijlsma

Financieel Assistent
Ik geef u graag advies over de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Daarnaast beantwoord ik al uw vragen betreffende belastingzaken en boekhouding.
Harmen  de Vries

Harmen de Vries

Hypotheekadviseur
Ik geef graag advies over uw lopende of nieuwe hypotheek. Ik heb jarenlang ervaring en kan u ondersteunen, ook als u ZZP’er of ondernemer bent.
Margreet  de Lange

Margreet de Lange

Adviseur hypotheken en leven- en schadeverzekeringen
Ik kom graag bij u thuis om u uitleg te geven over uw verzekeringen en hypotheek. We kijken samen of de lopende verzekeringen nog voldoen aan de laatste eisen en of er ook zaken aangepast moeten worden.
Sietske  Duiker

Sietske Duiker

Binnendienst adviseur
Graag geef ik u advies over de producten van RegioBank. Ik verzorg hierbij ook uw aanvragen. Als u ons kantoor belt, krijgt u mij vaak aan de telefoon. Ik help u graag verder met uw vraag.
Dennis  Kooistra

Dennis Kooistra

Adviseur schade en levenverzekeringen
Heeft u vragen over schadeverzekeringen, zowel particulier of zakelijk, of wilt u wat weten over lijfrentes of andere financiële producten? Dan help ik u graag. Dit kan op ons kantoor, maar ik kom ook graag bij u thuis.
Semko  Posthuma

Semko Posthuma

Binnendienst adviseur en ondersteuner bij hypotheken
Mijn specialisme is het ondersteunen van onze hypotheekadviseurs; het verzamelen van alle stukken voor de geldgever en het contact met de notaris. Daarnaast ondersteun ik Age bij de schade-afhandeling.
Gretha  Frankena

Gretha Frankena

Financieel bedrijfsadviseur
Ik doe de boekhouding voor diverse bedrijven en maak de jaarrekeningen op. Ook proberen wij onze bedrijven te ondersteunen bij het maken van keuzes en inzicht te krijgen in hun bedrijfsvoering.
Gea  Jillings

Gea Jillings

Assistent boekhouding
Samen met Trea en Gretha zorg ik voor het inboeken van de facturen van onze bedrijven en zorg ik mee dat de BTW-aangiftes weer op tijd worden verstuurd.

Assurantiekantoor Attentiv A. Boskma en administratiekantoor Allemanhûs zijn gevestigd op de Kleine Dijlakker 45 te Bolsward, naast de grote Martinikerk. We zijn een veelzijdig kantoor.

Ook voor uw bankzaken

U kunt bij ons -als Zelfstandig Adviseur RegioBank- terecht voor al uw bankzaken, zowel voor gewone bank- en spaarrekeningen als jeugdrekeningen. Maar ook zakelijke betaal- en spaarrekeningen hebben we voor u. En wilt u uw bankzaken ook online regelen, of altijd bij de hand hebben? Dan kunt u gebruik maken van Internetbankieren of de Mobiel Bankieren app. We geven u hier graag informatie hierover.

Een passende hypotheek

Wij adviseren en bemiddelen in hypotheken, bij RegioBank en nog zo’n 20 andere banken of geldverstrekkers. Eerst kijken we welke hypotheek het beste bij u past en daarna welke geldverstrekker hierbij aansluit.

Ook kunt u bij ons terecht voor uw schadeverzekeringen en aanvullende pensioenplannen.

Daarnaast hebben we het bedrijf ‘Allemanshûs’. Hier kunt u terecht voor uw belastingaangifte, vragen over zorg- en huurtoeslag en als u een bedrijf heeft voor BTW-aangiftes en boekhouding.

Zo ziet u maar, onze diensten zijn zeer divers en u vindt bij ons alles onder 1 dak!