De omgeving van ATTENTIV A. Boskma BV, RegioBank in Bolsward

ATTENTIV A. Boskma BV

Assurantiekantoor Attentiv A. Boskma, zelfstandig adviseur van RegioBank, is gevestigd op de Kleine Dijlakker 45 te Bolsward, naast de grote Martinikerk. We zijn een veelzijdig kantoor.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Willy Lep

Willy Lep

Financieel adviseur en directeur
In 2002 richtten Age en ik het verzekeringskantoor Attentiv op. Zowel het adviseren en afsluiten van bankproducten als advies op het gebied van hypotheken of pensioenaanvullingen verzorg ik voor u.
Esther Jellema

Esther Jellema

Ondersteunend financieel adviseur
Ook ik ondersteun onze hypotheekadviseurs: ik help u graag met het completeren van het hypotheekdossier en de bemiddeling in uw hypothecaire lening.
Harmen de Vries

Harmen de Vries

Financieel adviseur en directeur
Ik geef graag advies over uw lopende of nieuwe hypotheek. Ik heb jarenlange ervaring en kan u ondersteunen, ook als u ZZP’er of ondernemer bent.
Trea Bijlsma

Trea Bijlsma

Adviseur bank- en belastingzaken
Ik geef u graag advies over de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Daarnaast beantwoord ik al uw vragen betreffende belastingzaken.
Margreet de Lange

Margreet de Lange

Adviseur levensverzekeringen en schade-afhandeling
Ik ondersteun u graag als u schade heeft en u wilt dit claimen op uw verzekering. Ook kan ik u adviseren op het gebied van aanvullend pensioen en de aanvraag van schadeverzekeringen.
Semko Posthuma

Semko Posthuma

Financieel adviseur
Mijn specialisme is het ondersteunen van onze hypotheekadviseurs; samen met de hypotheekadviseur verzorg ik voor u het volledige hypotheektraject.
Jesca Lootsma

Jesca Lootsma

Adviseur schadeverzekeringen
Ik geef graag advies over uw nieuwe of bestaande schadeverzekeringen.
Sylvia Haringa

Sylvia Haringa

Adviseur bankzaken en schadeverzekeringen
Graag geef ik u advies over de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Ook kan ik u helpen met uw vragen over uw schadeverzekeringen.
Sjoukje Feddes

Sjoukje Feddes

Financieel Adviseur
Vorig jaar heeft Attentiv Boskma BV mijn bedrijf, Sjoukje Feddes Hypotheekadvies aan huis, overgenomen. Sindsdien ben ik parttime bij hun werkzaam als hypotheekadviseur. Een prachtig vak waar ik al ruim 20 jaar mijn kennis en ervaring in deel.

Assurantiekantoor Attentiv A. Boskma, zelfstandig adviseur van RegioBank, is gevestigd op de Kleine Dijlakker 45 te Bolsward, naast de grote Martinikerk. We zijn een veelzijdig kantoor.

Ook voor uw bankzaken

U kunt bij ons -als Zelfstandig Adviseur RegioBank- terecht voor al uw bankzaken, zowel voor gewone bank- en spaarrekeningen als jeugdrekeningen. Maar ook zakelijke betaal- en spaarrekeningen hebben we voor u. En wilt u uw bankzaken ook online regelen, of altijd bij de hand hebben? Dan kunt u gebruik maken van Internetbankieren of de Mobiel Bankieren app. We geven u hier graag informatie hierover.

Een passende hypotheek

Wij adviseren en bemiddelen in hypotheken, onder andere bij de RegioBank en nog minstens 20 andere banken of geldverstrekkers. Eerst kijken we welke hypotheek het beste bij u past en daarna welke geldverstrekker hierbij aansluit.

Ook kunt u bij ons terecht voor uw schadeverzekeringen en aanvullende pensioenplannen. U kunt bij ons terecht voor uw belastingaangifte en vragen over zorg- en huurtoeslag.
Zo ziet u maar, onze diensten zijn zeer divers en u vindt bij ons alles onder 1 dak!