Kerk en kerkplein in Borne - Baartman Assurantiën

Baartman Assurantiën

Klanten volledig ontzorgen. Dat is het doel van Baartman Assurantiën in Borne. Geen wonder dat klanten tientallen jaren aan het kantoor verbonden blijven. De kracht van het bedrijf zit hem in het persoonlijke contact. En je kunt altijd binnenlopen voor vragen, want de medewerkers helpen je graag!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Monic Pluimers

Monic Pluimers

Eigenaresse / adviseur
Vanaf 1986 werkzaam bij Baartman Assurantiën, eerst als medewerkster in het bedrijf van vader, en dit overgenomen. Na alle vakdiploma's te hebben behaald, is niets meer onbekend op het gebied van verzekeringen, bankzaken en hypotheken.
Debby Hesselink

Debby Hesselink

Adviseur verzekeringen
Verantwoordelijk voor de polis opmaak, offertes schade verzekeringen en debiteurenbeheer.
Nancy ter Wal

Nancy ter Wal

Schade behandelaarster
Verantwoordelijk voor de afhandeling van schade's, diverse administratieve taken, en opvang klanten.
Rachel Pultrum

Rachel Pultrum

Binnendienst hypotheken
Verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling hypotheken.
Haike Engelbertink

Haike Engelbertink

Administratief medewerkster verzekeringen
Verantwoordelijk voor administratieve afwikkeling verzekeringen.

Alle tijd

Wat klanten het meest waarderen aan het kantoor? Dat er altijd wel iemand is die hen kan helpen. En dat de adviseurs er alles aan doen om ze te geven wat ze écht nodig hebben. Dat begint bij goed luisteren. Daarom maken de adviseurs graag tijd vrij om samen met jou naar je financiële zaken te kijken.

 

Klant aan de andere kant van het land

Baartman Assurantiën heeft klanten door heel Nederland. Sommigen wonen zelfs op Texel! Dat komt omdat mensen vaak generatie op generatie bij het kantoor blijven – ook als ze naar de andere kant van het land verhuizen. Ook met hen houden de adviseurs persoonlijk contact, want deze mensen komen graag terug naar Twente voor advies op maat.

Lekker cadeautje

Uiteraard is het kantoor er ook voor de ondernemers van Borne. Het bedrijf sponsort bijvoorbeeld met liefde verschillende verenigingen binnen de gemeente. En klanten die een hypotheek afsluiten, krijgen een presentje dat van een lokale ondernemer komt. Denk bijvoorbeeld aan chocolade van Zeut of een Rondje Borne.