Baartman Assurantiën in Borne - AchtergrondAfbeelding

Deze pagina is niet (meer) geldig, u wordt doorgestuurd.

Baartman Assurantiën

Klanten volledig ontzorgen. Dat is het doel van Baartman Assurantiën in Borne. Geen wonder dat klanten tientallen jaren aan het kantoor verbonden blijven. De kracht van het bedrijf zit hem in het persoonlijke contact. En u kunt altijd binnenlopen voor vragen, want de medewerkers helpen u graag!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Alle tijd

Wat klanten het meest waarderen aan het kantoor? Dat er altijd wel iemand is die hen kan helpen. En dat de adviseurs er alles aan doen om ze te geven wat ze écht nodig hebben. Dat begint bij goed luisteren. Daarom maken de adviseurs graag tijd vrij om samen met u naar uw financiële zaken te kijken.

 

Klant aan de andere kant van het land

Baartman Assurantiën heeft klanten door heel Nederland. Sommigen wonen zelfs op Texel! Dat komt omdat mensen vaak generatie op generatie bij het kantoor blijven – ook als ze naar de andere kant van het land verhuizen. Ook met hen houden de adviseurs persoonlijk contact, want deze mensen komen graag terug naar Twente voor advies op maat.

Lekker cadeautje

Uiteraard is het kantoor er ook voor de ondernemers van Borne. Het bedrijf sponsort bijvoorbeeld met liefde verschillende verenigingen binnen de gemeente. En klanten die een hypotheek afsluiten, krijgen een presentje dat van een lokale ondernemer komt. Denk bijvoorbeeld aan chocolade van Zeut of een Rondje Borne.