De omgeving van Berkhout Verzekeringen, RegioBank in Dordrecht

Deze pagina is niet (meer) geldig, u wordt doorgestuurd.

Berkhout Verzekeringen & Hypotheken

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank stemmen wij ons advies altijd af op uw persoonlijke situatie. We kijken verder dan onze neus lang is. Doordat wij gaan voor een totaalrelatie, kunnen wij u voordelige oplossingen aanbieden. U heeft één aanspreekpunt voor al uw financiële zaken. Als u een schade meldt, zorgen wij automatisch dat alles voor u in orde wordt gemaakt. Ook als de schade raakvlakken heeft met andere verzekeringen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Altijd persoonlijk contact

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk en wij gaan altijd voor langetermijnrelaties. Nieuwe klanten nemen we dan ook niet zomaar via de telefoon aan, maar nodigen we uit voor een gesprek. We zitten immers toch in de buurt. We hebben twee kantoren: in Dordrecht en in Heerjansdam. U kunt naar ons toe komen, maar wij komen net zo lief naar u. Ook in de avonduren. Geen probleem.

Eerlijk advies

Wij bemiddelen exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank en geven ook advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken en (individuele) pensioenen. Iedereen is hier van harte welkom, we gaan graag het gesprek met u aan. Zo weet u of wij uw behoeften goed kunnen invullen. Berkhout Verzekeringen belooft u geen gouden bergen. We zeggen het ook eerlijk als wij niets voor u kunnen betekenen. Als dat in uw eigen belang is. Zo weet u direct waar u aan toe bent.