De omgeving van Berkhout Verzekeringen, RegioBank in Dordrecht

Deze pagina is niet (meer) geldig, je wordt doorgestuurd.

Berkhout Verzekeringen & Hypotheken

Als zelfstandig adviseur van RegioBank stemmen wij ons advies altijd af op je persoonlijke situatie. We kijken verder dan onze neus lang is. Doordat wij gaan voor een totaalrelatie, kunnen wij je voordelige oplossingen aanbieden. Je hebt één aanspreekpunt voor al je financiële zaken. Als je een schade meldt, zorgen wij automatisch dat alles voor je in orde wordt gemaakt. Ook als de schade raakvlakken heeft met andere verzekeringen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Altijd persoonlijk contact

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk en wij gaan altijd voor langetermijnrelaties. Nieuwe klanten nemen we dan ook niet zomaar via de telefoon aan, maar nodigen we uit voor een gesprek. We zitten immers toch in de buurt. We hebben twee kantoren: in Dordrecht en in Heerjansdam. Je kunt naar ons toe komen, maar wij komen net zo lief naar jou. Ook in de avonduren. Geen probleem.

Eerlijk advies

Wij bemiddelen exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank en geven ook advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken en (individuele) pensioenen. Iedereen is hier van harte welkom, we gaan graag het gesprek met jr aan. Zo weet je of wij je behoeften goed kunnen invullen. Berkhout Verzekeringen belooft je geen gouden bergen. We zeggen het ook eerlijk als wij niets voor je kunnen betekenen. Als dat in je eigen belang is. Zo weet je direct waar je aan toe bent.