De omgeving van Berkhout Verzekeringen & Hypotheken, RegioBank in Heerjansdam

Berkhout Verzekeringen & Hypotheken

Als zelfstandig adviseur van RegioBank stemmen wij ons advies altijd af op je persoonlijke situatie. We kijken verder dan onze neus lang is. Doordat wij gaan voor een totaalrelatie, kunnen wij je voordelige oplossingen aanbieden. Je hebt één aanspreekpunt voor al je financiële zaken. Als je een schade meldt, zorgen wij automatisch dat alles voor je in orde wordt gemaakt. Ook als de schade raakvlakken heeft met andere verzekeringen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Peter den Dekker

Peter den Dekker

Allround Adviseur
Ons kantoor investeert in langetermijnrelaties en wederzijds vertrouwen. Dat merk je meteen als je hier binnenloopt.
Irmgard Punt

Irmgard Punt

Medewerker Binnendienst
Haastige spoed is zelden goed, dus neem ik altijd de tijd. Als je bij mij aan de balie komt, gaan we gerust even ergens rustig zitten om alles door te nemen.

Altijd persoonlijk contact

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk en wij gaan altijd voor langetermijnrelaties. Nieuwe klanten nemen we dan ook niet zomaar via de telefoon aan, maar nodigen we uit voor een gesprek. We zitten immers toch in de buurt. We hebben twee kantoren: in Dordrecht en in Heerjansdam. Je kunt naar ons toe komen, maar wij komen net zo lief naar jou. Ook in de avonduren. Geen probleem.

Eerlijk advies

Wij bemiddelen exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank en geven ook advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken en (individuele) pensioenen. Iedereen is hier van harte welkom, we gaan graag het gesprek met je aan. Zo weet je of wij je behoeften goed kunnen invullen. Berkhout Verzekeringen belooft je geen gouden bergen. We zeggen het ook eerlijk als wij niets voor je kunnen betekenen. Als dat in je eigen belang is. Zo weet je direct waar je aan toe bent.