Deze pagina is niet (meer) geldig, u wordt doorgestuurd.

Boidin Assurantien B.V.

In Hoek is Hatéka al jaren een regelrecht begrip. Waarom? Klanten weten dat de medewerkers naar hen luisteren en altijd antwoord weten op hun vragen. Hoe moeilijk ze ook zijn. Bovendien gaat Hatéka voor maatwerk ­­– en dat begint uiteraard bij een persoonlijk gesprek.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Bij Hatéka kunt u terecht voor makelaardij, financieel advies en verschillende verzekeringen. Ook bemiddelt het kantoor al decennialang exclusief in de betaal- en spaardiensten van RegioBank. Zo regelt u al uw financiële zaken gewoon onder een dak!

Van chocolaterie naar adviesbureau
Wist u dat Hatéka al meer dan een eeuw bestaat? En dat de bedrijfsnaam een afkorting is van de naam van de oprichter? Mevrouw Haak-ten Kate startte het bedrijf in 1917 als chocolaterie en sigarenhandel. Haar zoon nam de winkel over en maakte er een financieel adviesbureau van.

Trouwe klanten
In al die jaren heeft Hatéka een behoorlijk trouwe klantenkring opgebouwd. Mensen waarderen het vooral dat ze een vaste adviseur krijgen die hun situatie kent. Daardoor heeft de adviseur vaak al aan een half woord genoeg!  

Geen vraag te moeilijk
De vragen waarmee klanten van RegioBank aankloppen, lopen behoorlijk uiteen. De een heeft hulp nodig met internetbankieren, de ander wil meer weten over beleggen of een rekening openen. Geen probleem, de medewerkers weten op elke vraag een antwoord.

Lokale feesten
Overigens zijn veel van de adviseurs al tientallen jaren in dienst. U treft dus altijd een bekend gezicht. En u ziet ze niet alleen op het kantoor, want Hatéka heeft vaak een standje op lokale evenementen. Leuk voor kinderen: soms neemt het bedrijf een groot springkussen mee!

Samen sporten
Overigens doet Hatéka niet alleen mee aan lokale evenementen, ze sponsort er ook een paar. Soms in samenwerking met andere RegioBank-kantoren in Zeeuws-Vlaanderen. Zo sloegen meerdere kantoren eerder de handen ineen voor een marathon. Zo is sport ook op déze manier een verbindende factor.